WALTHER CP99 COMPACT/UMAREX CPSPORT BLACK CO2 4.5MM/Umarex Walther CP88 Competition 4,5mm

lub0

Новодошъл
Здравейте,
Както всеки нов във форума, след доста прелистване на теми и мнения и аз се обърквам все повече и повече в избора си на закупуване на пистолет, предназначен главно за забавление и “чесане на краста”.
Каква е разликата между тези три пистолета? Техническите характеристика изписани по сайтовете за тях са доста сходни.
Надявам се Вие да ме насочите за по - добрия избор, относно: стреляне от 10-15-20 метра, точност и надеждност.
Също съм готов да разгледам и други предложения.

Благодаря предварително.

Jorom

Редовен Потребител
Здрасти, имам Walther CP 99 Compact и Umarex CP Sport от десетина години, не съм имал проблеми с надеждността им, здрави и надеждни са. За точност - Умарекс-а щото цевта му е с нарези и може да стреля чашки - 8 броя в барабан, всъщност умарекса е револвер, нищо че външно е пистолет! Валтера е с гладкоцевна латунена цев, стреля със стоманени топчета, за точност над няколко метра забрави, но пък чупи стъкла доста добре, 17 стоманени топчета се побират в пълнителя, има и блоубек! За стрелба над 10м ползвам Кросман 357, който е значително по-точен и силен от Умарекса, но пък е голям но няма пълно щастие
Ако трябва от трите ми ЦО пистолети/револвери да избера само един, избирам Умарекс-а! Моя съм го тунинговал, и първите му изстрели са доста по-силни от на стандартен умарекс

СР88 не съм имал и стрелял с такъв, но и той е с барабан като Умарекс-а, само че не е толкова компактен та не знам струва ли си, а теглото над кило ...

Последна промяна:
Нагоре