Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.

Винаги съм искал да имам лека къса пушка с която както карам колата спирам, вадя и шишарката от бора пада до 30- 40-50 метра , ей така от ръка. Без вадене на маси, столове и бутилки. Стрелба прав от ръка . Но и да има тяга 55-60-65 джаула. Май тази ще е. А и ми се човърка.Честито,ама след FX M4 extendet,защо![]()
Мога да ти кажа как да направиш пленума, но ще ти трябва майстор стругар.Колега и при мен бяха същите критерии заради които я закупих.... и останах много доволен от китайското творение....
Аз нищо не съм правил по нея, ама сега като чета как и какво експериментираш ме налазват едни мисли.... Успех ти желая, че очаквам резултати!
Колко беше дълга цевта и пленума май ти беше 70сс.Аз р15ката която е със същата цевна кутия и почти всичко като р35 я докарах до 95 джаула в 5.5 ама там беше мнооого игра
Много добре разбирам колегата за меракът му да стреля с по-късичка,но достатъчно мощна и точна пушка от ръка или от колата.През септември се очаква да се появи Тайпан спектър,булпап дълъг само 75см.с цев 55см но с мощност 140дж .Ще е с новият клапан и няма да е полуавтомат,поради което обещават да е и по-евтин,казват и по-точен.Винаги съм искал да имам лека къса пушка с която както карам колата спирам, вадя и шишарката от бора пада до 30- 40-50 метра , ей така от ръка. Без вадене на маси, столове и бутилки. Стрелба прав от ръка . Но и да има тяга 55-60-65 джаула. Май тази ще е. А и ми се човърка.
80cc пленум и 70см хеви лайнер но, само това не стига. Правих промени по цевната кутия и клапанно тяло и клапана. Реално можеше и още но трябваше и ударника да се сменя и пружината муМога да ти кажа как да направиш пленума, но ще ти трябва майстор стругар.
Колко беше дълга цевта и пленума май ти беше 70сс.
Кажи на всички, ще е поучително за тези които не знаят.Мога да ти кажа как да направиш пленума, но ще ти трябва майстор стругар.
Мачък оръжейник си имаш, евала!Артемис 700,нарича от плочката?
Ей го и тоя,иска да смени О пръстена?
Ще драсна една схемичка другата седмица , че сега не съм у нас.Кажи на всички, ще е поучително за тези които не знаят.
Ванко четох тук за твоята пушка Р35 , уникална е адмирации .80cc пленум и 70см хеви лайнер но, само това не стига. Правих промени по цевната кутия и клапанно тяло и клапана. Реално можеше и още но трябваше и ударника да се сменя и пружината му