REXIMEX

Ако някой иска да се пробва да я отвие да ми пише естественно ще си платя !
Другия вариант е да купувам нова карбонова бутилка с навит в нея клапън... отворен съм за предложения ако някой ходи до Турция. llcoolj , Дончо Иванов , Boxingteam91
Приемам и други предложения и варианти за купуване на нова карбонова бутилка с навит в нея клапън от България и EU GB !

Последна промяна:
Ако имаш струг под ръка,пробвай така : Клапана в универсала и едно пинче в отвора да подпира на някоя от челюстите. Бутилката в люнет,за да не се кълчи. И тогава с 2-3 ремъчни ключа...
Най - много 2 ремъчни члюча с кожен ремък, леко навлажнен с вода, в двата края на бутилката, в началото на намаляването на диаметъра ѝ, а люнетът - по средата.

Козата си иска пръч.
Ако има струг - си прави ключ.
"Втулка" - с достатъчно дебела стена, за да не поддава при стягане.
Вътрешен диаметър точно по диаметъра на клапана, колкото да влиза мазно.
Достъчно дълга, за да води по гушката на бутилката, за да не клапчи, като само в зоната на "водене" се освобождава 2-3 десети.
Отвор с резба - по линията на клапана и завит в него - най-добре лагерен стопер.
После- кеф ти на универсала, кеф ти на менгемето, пък, ако искаш и върток може да му направиш - на резба или заварен.

Това го има откакто има клапани. Но освен,че цената е силно неразумна,тая втулка с четири чопа не решава проблема на колегата.

На това видео всичко се стяга само на ръка, няколко пъти подчерта.

само не знам, дали няма опасност от саморазвиване?

Последна промяна:
Моя клапан също запъваше да излезе, но после се усетих, че има 150 бара в бутилката и няма абсолютно никакъв шанс да се получи така. Изпразних бутилката, хванах я с гаргата с парцал и се разви. Резбата е нормална, не е обратна.

Купих нова 700цц бутилка, сложих и 70цц задредукторна камера сега чакам новия волфрамов ударник и да видим какво ще стане.
В момента мята 2.2 грамовите слугове с 276-274 м/с от 280 бара до 200 два пълнителя а редуктора е на 200 бара.

Attachments

• IMG_4879.jpeg
    IMG_4879.jpeg
    572.6 KB · Прегледи: 32
Back
Нагоре