Gadnqra
Редовен Потребител
Reximex Accura. 200 барова бутилка е обявена за 250 барова. Явно е типично и нормално за всички турски производители. Поне не е надрана, като задната бутилка на Bigmax.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Много хора допълват по 20-30 дори 50 бара над обозначеният лимит,като разчитат,че и така са далеч от тестваното максимално налягане ,а тази бутилка е вече с +50 отгоре и не ми се мисли какви ще са пораженията ако гръмне...Наляганията на които работят PCP- тата са много опасни и несериозно или немърливо отношение може да е пагубно за вас и вашите семейства.Това "нормално" е опасно! Ако бутилката е разчетена за 200 бара и някой не обърне внимание и я пълни редовно на 250 не е добре... Съдовете под налягане имат резерв, но все пак не е желателно, никак даже!
Пробвахме безброй пъти, след 2рия оборот резбата затяга брутално. Пръскахме смазки,какво ли не, затяга и това е, няма развиване ...
Здравейте, може ли да питам как да я заредя с въздух пробвах се и издиша през цевта явно нещо не правя както трябва.като гледам има доста място... вярно, че ще стане грозно, но технически може:
View attachment 106385
Пишем с 1 секунда разлика.Зареди лоста и тогава пробвай да я напълниш с въздух. Ако и така не стане - клапанът е заминал.
Ако не стане така както казаха колегите(при заредена пушка) аз правя следното:Здравейте, може ли да питам как да я заредя с въздух пробвах се и издиша през цевта явно нещо не правя както трябва.
Така с пръст повече от 15-20 бара няма как да задържиш.Ако клапана не е легнал точно 20 бара няма да ти стигнат до никъде за да уплътни клапана.Аз пък ако видя че продължава да изпуска клапана през цевта след като съм пъснал въздух да тече от бутилката не на пълна сила а средна просто с две ръце слагам пръст на цевта от двата края докато е празна без слъгове вътре един пръст накрая друг пръст на входа дето е пълнителя и държа колкото мога налягането се повишава вътре и клапана се затваря в най лошия случей налягането е много високо и ти избутва пръста навън и струята въздух свири. Така не рискувам инцидентна стрелба.
Па с две съчми в единия край а от другата страна към пълнителя свободна дупка е хептен никакво уплатнениеТака с пръст повече от 15-20 бара няма как да задържиш.Ако клапана не е легнал точно 20 бара няма да ти стигнат до никъде за да уплътни клапана.
Първо са 2 слъга в цевта което си е някъде около 80% уплътнение докато въздуха не ги избута.И да стане нещо просто ги изплюва.Па с две съчми в единия край а от другата страна към пълнителя свободна дупка е хептен никакво уплатнение