Online поръчки на пневматично оръжие и аксесоари от страната и чужбина.

• Автор на темата Автор на темата cdman
  • Начална Дата Начална Дата
Пробвай онзи, който е на ул. Ведрина в Лозенец. Обикновено вдигат и може да се разберете да доставят нещо. Ако си от София, обади се преди да отидеш, че човекът често отсъства.

Потвърждавам, еуропе аиргунс ме мотаха близо два месеца с една доставка.
Чакам доставка от Шнайдер от ноември ... Имаше артикула на сайта, но го нямало в наличност. Китайците още не пращат към магазина ...

Проблема е,че съм от Варна,а тук оръжейните магазини са куци и нямат наличност

Колко е доставката от Шнайдер до България?

Здравейте колеги,казвам колеги,защото от днес съм собственик на sig sauer 1911 spartan.Още не съм стрелял с него,но ако нестреля,може да троша орехи с него,целия е метален.Относно сайта: Balista.shop чешки е и е коректен.Нямаха го наличен,но го видях в техен физически магазин.Писах им имейл,дали мога да го купя от там и да ми го изпратят.На другия ден получих отговор,да следя сайта,че ще пуснат 1 бройка онлайн.След 3 часа го пуснаха и аз го купих.Доставката до България беше 10 евро и дойде за 5 дни.

Честито!
А някакъв отговор от нашия магазин, от който поръча, получи ли изобщо?

Последна промяна:
Здравейте колеги,казвам колеги,защото от днес съм собственик на sig sauer 1911 spartan.Още не съм стрелял с него,но ако нестреля,може да троша орехи с него,целия е метален.Относно сайта: Balista.shop чешки е и е коректен.Нямаха го наличен,но го видях в техен физически магазин.Писах им имейл,дали мога да го купя от там и да ми го изпратят.На другия ден получих отговор,да следя сайта,че ще пуснат 1 бройка онлайн.След 3 часа го пуснаха и аз го купих.Доставката до България беше 10 евро и дойде за 5 дни.
Тоя мисля,че е по-добрия патлак.

Back
Нагоре