Благодаря Ви колеги!!!
Понеже нямах много време "откраднах" един час и отидох на р.Вит за бърза просрелка.
Първи впечатления,на 10/15/25метра,абсолютна точна с нейните мерни прибори/стрелях с налични чашки гамо1,18гр
Поразени точно в средата три чашки от кафе/нямах мишени/...
Откат или накад както му викате стегнат,малък,някак си пресечен спрямо другите пушки с който съм стрелял.
Сила...и далекобойност/стрелях по протежение на реката и смея да твърдя че *хвърля*над 100метра /не говоря за точност/на 50 метра слива звукът от изстрела с попадението почти в едно,а това което ме учуди е звукът на проектила при рикошетнв земята или в камък/някак вибрира,звъни,бръмчи/не мога да намеря друга дума но за първи път го чувам това нещо/това е на 25метра/.
Зареждането не е много лесно но се свиква..
Удобна,лека,приятна за прикладване.
Спусък/стрелял съм със спортна флоберка,и не намирам разлика.лек .приятен свободен ход/точно както ни учеха,да не знаеш кога ще дойде изстрела,и ако се забави започваш отначало с дишането.
Не мисля да го пипам нищо че е регулируем/за сега

/
Като цяло ме впечатли очаквах тази платмаса като не е дърво да дрънчи,но я усещам стегната и балансирана./дано не е само в началото така.
Дизайна не е лош/има и по красиви/за оптика няма да бързам докато не я усетя на 100%,
Това усетих горе долу за час и 20/30изстрела по чаши и по вода.
Дано имам късмет...
<span class="corrected">Не знам</span> как да преместя темата и къде е раздела на Гамо.
Днес правих бърза прострелка с мишени извадени от вашият сайт...измерени 30м.с механичен мерник.събирам ги в квадрат 4/5см...повече ме учуди състоянието на сплесканите чашки/отзад имаше метална врата/бяха като ударени с чук.
Имам снимки но не ми дава да ги кача/<span class="corrected">не знам</span> защо големи на мв ли са <span class="corrected">не знам</span>/
Замислям се за оптика..след тези метри мишената ми се замазва...<span class="corrected">не знам</span> колко е "платото"и струва ли си,но сила има.
Въпросът ми е и с какви чашки ще е най точна/в Плевен няма gsb може би ще си поръчам по интернет...но кой модел.колко грамови..тези изстрели бяха с 1,18сръбски.
За сега съм очарован от пушката.
Тия три тапи в приклада да ги махам ли?
Някъде грес или масло да слагам ли?не смея да пипна нищо без препоръка.
Хубава вечер на всички и весели празници.
Още един въпрос...има ли оптика по точно начин на слагане и махане на оптика без тези болтове,просто дс се плъзга отгоре по тази буферна стойка и да щрака или застопорява странично/нещо като стойките за телефоните на стъклата на колите.демек бързо слагане и махане./говоря за начина на заключване с лост а не за гумите/