Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Колега ако не се спреш с пускането на нови теми през няколко часа, аз ще те спра да пишеш!Спрял съм се на тези две пушки...двоумя се много..
Или поне оставете тази да ми отговорят и повече няма да пиша.обещавам.Най добре го направи
Приеми го като пожелание... НИЩО ЛИЧНО!Най добре го направи
По объркващ форум не съм виждал/казвам го в добрият смисъл на думата.
Спрял съм се на
Комета 400
Метеор ар1000
Крал армс 11s
Bam незнам кой си
Hatsan 125
Hatsan strike..
Казах си 21век...пружинна пушка..по добре да е с фабрично газово бутало и регулируем спусък...почнах да чета тук за това тук...айде пак две напред една назад/изпускали фабрично газа.били по неточни...еми като ми строши три оптики по 150лв за какво ми е тая точност.../
На тази пушка оптика има смисъл само в два случая: ако недовиждаш или ако искаш да приличаш пред съседите на америкън снайпер.Оптика ще слагам по нататък.
Т.е. стигнал си цената на Комета 400 с дървен приклад и метална цена кутия. Нищо, де, ти си знаеш....даже не ме отказа и цената от 390 без оптика..
Надявам се да си доволен от избора си, макар и спонтанен....Пушката е много добра технически, популярен модел, взаимно заменяеми, достъпни части, газова пружина, любимия на форума регулируем спусък, демпферна релса за оптика, силничка е /това което търсеше в началото/.....най-вероятно ще си допаднете.Благодаря на всички за съветите и търпението ......
....... Надявям се да съм случил в избора си,и благодаря пак на всички за отделеното време.
Колега ако не се спреш с пускането на нови теми през няколко часа, аз ще те спра да пишеш!
Или поне оставете тази да ми отговорят и повече няма да пиша.обещавам.