Kral Arms N-01 или Ekol Ultimate/Major/thunder 5.5mm?

Kristian Delchev

Новодошъл
Здравейте, моля за съвет относно избор между 3-те пушки. Ще се монтира и бюджетна оптика.
Разгледах на живо Крал армс, хареса ми изработката, другите на екол още не съм ги гледал.Тук има обзор на Крал армс 01 от колега, който я разглобява и се оказва доста добра изработка, не открих подобно за Екол.
Какво ви е мнението за описаните модели, не искам Хатсани, не ги харесвам.
Моля ако някой има мнение да сподели.

t.marev

Редовен Потребител
Здравей! От посочените модели, аз бих избрал Крал 01. Въпреки че пушките изглеждат сходни, има някои дребни разлики, с които везните натежават към Крал. Крал 01 е точно копие на сполучливата и надеждна конструкция на ГАМО 440, Шадоу и още няколко модификации и намирането на уплътнения и пружини не е проблем. Крал 01 има защита, която не позволява спусъкът да са задейства, докато не изправиш и заключиш цевта, докато при Екол няма. Крал се разглобява и сглобява по-лесно, дори и без приспособление, с "помощ от приятел", докато Екол изисква т.нар. стенд и специална втулка. На Крал 01 мерника изглажда по-солиден и дуракоустойчив. Крал дават ДВЕ години гаранция.
Огледай и двете и която ти хареса повече.
Забавлявай се!:)

Kristian Delchev

Новодошъл
Здравей! От посочените модели, аз бих избрал Крал 01. Въпреки че пушките изглеждат сходни, има някои дребни разлики, с които везните натежават към Крал. Крал 01 е точно копие на сполучливата и надеждна конструкция на ГАМО 440, Шадоу и още няколко модификации и намирането на уплътнения и пружини не е проблем. Крал 01 има защита, която не позволява спусъкът да са задейства, докато не изправиш и заключиш цевта, докато при Екол няма. Крал се разглобява и сглобява по-лесно, дори и без приспособление, с "помощ от приятел", докато Екол изисква т.нар. стенд и специална втулка. На Крал 01 мерника изглажда по-солиден и дуракоустойчив. Крал дават ДВЕ години гаранция.
Много благодаря! Знам си аз, че откакто я видях тая ще ми е следващата пушка.

Kristian Delchev

Новодошъл

А тези Torun стават ли, по-добри ли са от Kral Arms , или и те са като Ekol?

dberov

Редовен Потребител
Мани ги тия Екол. Преди 30 години си купих газов пистолет Екол, който засече още на първия изстрел и го върнах в магазина. От тогава съм я намразил тая марка.
От изброените Kral Arms за сега се представят няй добре, пък и изглеждат добре.
Купувай докато не са ги окепазили и тях.

Последна промяна:
Нагоре