Karma...

• Автор на темата Автор на темата shaman
  • Начална Дата Начална Дата

shaman

Редовен Потребител
Получих спецификациите на новите Karma :)
Пушките ще са налични май месец най-вероятно:

Като ги видях си помислих, че са просто ребрандирани АЕА, но се оказа, че е друга марка.
Живот и здраве ще пиша като имам информация за цени и доставки...

Screenshot 2024-03-14 at 16.25.51.jpgScreenshot 2024-03-14 at 16.25.jpegScreenshot 2024-03-14 at 16.24.jpeg

Много ми харесват моделите, ама много, само ме притеснява теглото им, аз такава маса в килограми до сега не съм виждал при нашето хоби. Ама ще поживеем (надявам се:) ) и ще видим!

Не пиши с болднат текст. Не си по-различен от останалите.

Последна промяна от модератор:
Работата Ники освен че не е майтап, ами малко е оср.на :(

Изгледах видеото,то е от три части, но третата е най-важна. На френски е , но има си субтитри.
Изключително много негативи за пцп струващо 5 000 лв.
Като започнеш от подвеждащи технически данни, преминеш през коридор на скоростта 6-7 м/сек, та чак и до компрометирана цев нуждаеща от обработка :(
Аз съм много озадачен.

Днес въпреки, че беше хладно и ветровито не можах да пропусна да отида да пострелям с Karma EQ в 6.35 :)

Общо взето така се изкефих, че забравих и да снимам и видео да направя...
Използвах слъговете ZAN ELR (Влизат в пълнителя и остава място даже :) Дори Altaros King влизат без проблем). Вярно стреля ги с около 246м/с и прави около 120J ама пушката си е сравнително компактна пък и не съм я насилвал много.
Сложих оптика Element Hypr-7 нулирах я на 50 метра и след това въведох балистичните данни.. Ами.. голям кеф да кажа :)
150 метра, 200 метра без проблем.. Максимума при тези настройки беше до 230 метра някъде..
Но на 200 метра всеки изстрел беше в гонга :)

Живот и здраве ще опитам да направя видео да покажа какво може пушката ;)

Стрелях от капака на колата:
IMG_5354.JPG

Там в далечината са 200 метра
IMG_5355.JPG

И ето как стои пълнителя..

IMG_5356.JPG

Малко сложно ще е .. Цилиндъра е изчислен доста точно - завършва на 1мм преди резбата на цевта.. Точно колкото да е навие един по-дебел модератор !

Днес въпреки, че беше хладно и ветровито не можах да пропусна да отида да пострелям с Karma EQ в 6.35 :)

Общо взето така се изкефих, че забравих и да снимам и видео да направя...
Преди някое време писах, че си търся нещо бюджетно в 25-ти калибър за втора пушка, и взех да се заглеждам баш по тия, карма Е Кю. Ще чакам с нетърпение обещаното клипче от шамана.

Back
Нагоре