Huben GK1 Pistol скъп,но мощен semi-auto пистолет

Това за какъв диаметър на резервоара е направено?
Изглежда готино.
Би било много добре ако има вложки и да става за спортни пистолети - Щаер, Файнверкбау, Бенели, Валтер и Аншутц
По важно ще е да се определи центъра на тежестта при желания наклон на цевта. Заради това стойката е по-специфична за дизайн

Центърът на тежестта е понякога относителен, понеже вечно си играя с тежестите за баланса.
Колкото до ъгълът на стойката, мисля ако има шарнир и се регулира, сигурно няма да има проблеми. Нещо като при микрофоните на естрадните изпълнители.
Ще премеря диаметрите на цилиндрите, да имам идея какви да са вложките.
До сега не съм ги мерил, признавам си.
Сега ми дойде идея, че ако лапите захващащи цилиндъра са на две части от шарнира, може би няма да има нужда от вложки.

Може би ако пуснеш една отделна тема за стойки е добре, че това си е тема за Хубен, а аз се впуснах в някакви питания

Последна промяна:
Центърът на тежестта е понякога относителен, понеже вечно си играя с тежестите за баланса.
Колкото до ъгълът на стойката, мисля ако има шарнир и се регулира, сигурно няма да има проблеми. Нещо като при микрофоните на естрадните изпълнители.
Ще премеря диаметрите на цилиндрите, да имам идея какви да са вложките.
До сега не съм ги мерил, признавам си.
Сега ми дойде идея, че ако лапите захващащи цилиндъра са на две части от шарнира, може би няма да има нужда от вложки.

Може би ако пуснеш една отделна тема за стойки е добре, че това си е тема за Хубен, а аз се впуснах в някакви питания
Изпрати ми размерите на лично да тестваме някои модели

Ако го засили на 310м/с за да стигне 50дж знаеш ли какъв звенски преразход ще прави?

Таван няма /колкото повече, толкова повече/. С тая бутилка 3,4 истрела за 5ти може и да нЕма.

ПП. На 4тия шот не спирам, изпрати ми отлежалата да не стане зян.

Аз мисля че най добра точност ще постигне на 35-39 джаула, а и разхода ще е приятен, за да остане малко време и за стреляне, не само щракане на бързи връзки, помпене, пълнене и така нататък :lol:
Чакам едно хроно от китай, тогава ще си поиграя да го тествам и на максимална енергия..

Нареди ме мен с прецакан фх покет пък сега чакаш китайско.
Мога до ти услужа с мойто.

Нареди ме мен с прецакан фх покет пък сега чакаш китайско.
Мога до ти услужа с мойто.
ФХ Покет който ти продадох не е бил прецакан при мен. Явно нещо не правиш като хората. Защо не ми го върна като не ти харесва?

Защото го взех на доверие без проба от жена ти след като Светльо е говорил с теб и ти гарантира, че всичко е точно. За да съм точен хроното работи, но е адски претенциозно. Докато започне да отчита се случва и 50 на изстрела да пусна намествайки го напред, назад, на горе и надолу. Ползвал съм го 2 пъти за настройка на пушката и така си седи. Мислих, че е от Андроид приложението, но и ай фонскто е така. Както и да е, аз съм преглътнал сумата от 270 лв. Подразних се от твое изказване за важността ва доброто име. Не искам да разводнямаме повече темата бъди здрав, а аз ще си намествам хроното 2 часа като ми потрябва и така.

Back
Нагоре