Каква е разликата ако пистолета е с регулатор и когато е V3+ или само V3
каква е разликата V3 ,V3+ или с регулатор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
каква е разликата V3 ,V3+ или с регулатор
По скоро се отказвам от тези си мисли, защото това като се разглоби се събира в една чантичка през рамо. Пък си е и 50 джаула и мисля, че до 100м ще се представя добре. Ще видим утре.Алфа 50см и един цилиндър на 300бара да ти се напасне и си става пушка един път
при мен беше голяма драма с късата версия. Иначе с 50см алфа ще удари над 100джаула тоя звяр.Иначе за хубена искам да кажа, че е уникален. Аз съм му направил над 7-8000 слъга, а предишния собственик нямам идея колко. Единственото което ми се е наложило да сменя е о пръстените на клапана които са стотинки, но си трябва инструмент особено за единия. Аз смених и направо клапана и пистолета стана чисто нов за смешни пари.
В крайна сметка оправи ли се? Ако искаш може да сменим о пръстените на клапана имам резервни и имам инструменти точно за това.при мен беше голяма драма с късата версия. Иначе с 50см алфа ще удари над 100джаула тоя звяр.
Май си прав .Аз не бих