Huben GK1 Pistol скъп,но мощен semi-auto пистолет

Ето едно проектно Хубенче, до 1-2 дни ще си има и оптика и бързомерче :D Скоро може да се сдобие с 50 см Алфа цев но още му се чудя :D

Attachments

• IMG_8534.jpeg
    IMG_8534.jpeg
    365.2 KB · Прегледи: 99
  • IMG_8535.jpeg
    IMG_8535.jpeg
    244.5 KB · Прегледи: 99
  • IMG_8536.jpeg
    IMG_8536.jpeg
    332.7 KB · Прегледи: 99
Алфа 50см и един цилиндър на 300бара да ти се напасне и си става пушка един път
По скоро се отказвам от тези си мисли, защото това като се разглоби се събира в една чантичка през рамо. Пък си е и 50 джаула и мисля, че до 100м ще се представя добре. Ще видим утре.

Иначе за хубена искам да кажа, че е уникален. Аз съм му направил над 7-8000 слъга, а предишния собственик нямам идея колко. Единственото което ми се е наложило да сменя е о пръстените на клапана които са стотинки, но си трябва инструмент особено за единия. Аз смених и направо клапана и пистолета стана чисто нов за смешни пари.

Иначе за хубена искам да кажа, че е уникален. Аз съм му направил над 7-8000 слъга, а предишния собственик нямам идея колко. Единственото което ми се е наложило да сменя е о пръстените на клапана които са стотинки, но си трябва инструмент особено за единия. Аз смених и направо клапана и пистолета стана чисто нов за смешни пари.
при мен беше голяма драма с късата версия. Иначе с 50см алфа ще удари над 100джаула тоя звяр.

при мен беше голяма драма с късата версия. Иначе с 50см алфа ще удари над 100джаула тоя звяр.
В крайна сметка оправи ли се? Ако искаш може да сменим о пръстените на клапана имам резервни и имам инструменти точно за това.

Чашки JSB exact 25.39 gr на 30м 8 изстрела. Горните два са от прострелната. Пробвах го до 90м по 500 мл шише михалково и от 19 изстрела 13 бяха в шишето. На 50 м групата е около 3.5 см.Впечатлен съм!

Attachments

• IMG_8553.jpeg
    IMG_8553.jpeg
    318.6 KB · Прегледи: 38
Последна промяна:
Привет! Някой може ли да каже за колко време пристига пратка на пистолет от официалната им страница на Хубен . Мисля да поръчвам в .22 . Ако някой е решил да се разделя може да пробваме да направим споразумение :) . Днес ,утре последно ще мисля какво да бъде финално и ще поръчвам .

Ако това имаш предвид "официална страница"Screenshot_2026-05-21-16-38-05-713_com.android.chrome.jpg,знай ,че е страница на представителя им за Европа-Wolfiek Group,Испания.Т.е.,ако го имат наличен,продуктът ще пристигне за седмица,+/- 2-3 дни.

Това имам предвид. На страницата им съм прочел каквото пише . Просто ми беше интересно как е в действителност. Благодаря за отговора.

Добър ден ! Малко да разбутаме темата . Ако имат желание собственици на gk1 без регулатор в 22 и 25 калибър да споделят малко реална информация. А именно : от колко до колко бара е коридора , колко са броя на изстрелите и каква е кинетичната енергия . Сериозно се чудя кой калибър да е . И кое е за предпочитане чашки или слъгове за стрелба . Гледам в нета казват ,че всеки си е различен барабан и цев . Барабана също има нарези . Прекарват проектил и после го мерят с микрометър ,защото засичал пистолета ако е твърде хлабав проектил . Отделно ако е твърде плътен проектила при ниско налягане в цилиндъра има възможност след натискане на спусъка изстрела да се произведе с доста голямо закъснение . Би било чудесно ако хора притежаващи пистолета споделят опита който вече имат с него .
Благодаря предварително и хубав ден !

Здравейте колеги . Хубен gk1 трябва ли да се регистрира в кос . Знам ,че е доста мощен ,но по документи го водят малко.

Здравейте колеги ! Малко извън темата е , но дано изтърпите нахалството ми . Търся контакт с човек , който предполагам посещава точно тая страница на форума . Преди време от него купих ветромер калипсо мини , който работи перфектно . Сега исксм да поговоря с него относно пистолета GK 1 v3 . Та ако прочете нека пише или звънне : 0888587087.

Здравейте ! Накой има ли GK 1 в калибър 177 ? Как се представя със слъгове ? Мисля да взема нещо за забавление от време на време . Или направо да минавам на 30 кал. И има ли надкалибрени слъгове в 4,5 мм ?

Последна промяна:
Back
Нагоре