Huben GK1 Pistol скъп,но мощен semi-auto пистолет

Късата версия. Поръчах я на преордър преди 2.5 месеца. От половин месец си я нося навсякъде. Брутална е стига до 60 джаула. Настройк съм я на 34 джаула и прави 25 изстрела с тази настройка в перфектно плато. Пищака е брутален. Заслужава си всяка една стотинка и всяка една минута чакане от 2та месеца.
Може ли инфо за бързомера? С лястовича опашка ли е или с преходник?

Последна промяна:
В момента пистолета е намален с 20%. Аз пари за глупости нямам точно сега :D,но ако някой от вас има,може да се възползва. :yes:

Screenshot (356).png

Здравейте голям фен съм на пистолетите на хубен и си накупих три броя ,постепенно разбира се .ГК1 -6,35 брутален на 70 джаула съм го настроил изтреляни над 5000 слъга без проблем брутална точност и мощ. Това ме накара даиупя втори 5,5 мм също много доволен. Излезе и минито и не издържах и него взех ,обаче тук стана фал и аз като колегата inikivanov се разочаровах защото изпуска въздух -помощ

В момента пистолета е намален с 20%. Аз пари за глупости нямам точно сега :D,но ако някой от вас има,може да се възползва. :yes:

View attachment 129552
Добави модератор и адаптер и пак покажи цената,иначе пистолета е супер(ако е в дългата версия) и отстъпките са добри.

Когато изнасилваш оръжието до край е нормално после да имаш проблеми.Разбира се това е мнението ми на лаик и аматьор,и нямам претенции да е вярно. Все пак нямам знанията и уменията на Иван.

Back
Нагоре