Hicmicro Alpex 4k Lite

• Автор на темата Автор на темата Kotarak
  • Начална Дата Начална Дата

Kotarak

Потребител
Здравейте колеги.
Някой монтирал ли е този дневно нощен прицел на въздушна пушка и има ли преки впечатления от него.

Alpex 4K LRF A40EL 3.5x20

Има вграден балетничен калкулатор и лазерен далекомер

Производителят казва че е бил специално изработен за въздушни пушки.
Ще се радвам ако някой който го е ползвал сподели мнение.
Ако някой има за продаване също може да изпрати оферта и снимки.

Благодаря предварително.

Attachments

• A40EL-1-1320x1320-1.webp
    A40EL-1-1320x1320-1.webp
    31.4 KB · Прегледи: 13
Някой монтирал ли е този дневно нощен прицел на въздушна пушка и има ли преки впечатления от него.
Имам от скоро следващият модел Алпекс про. В менютата разлика няма, но конструктивно се различават доста. Заслужават си всеки цент, но препоръчвам Алпекс про. и не само защото е по-нова версия, а защото боравенето с него е улеснено доста.

Последна промяна:
Специалното му за ВО е фокуса от 3 метра за ползване в хангари,хамбари и т.н затворени помещения.Изключително компактен и лек,реално е почти колкото оптика от сорта на 4х32.Ако ти е да стреляш по хартия на далечни разстояния големия Алпекс вижда много по-добре но и е два пъти по-голям,трябва да си прецениш кое ти е приоритет ако си около София може да пробваш.

Последна промяна:
Специалното му за ВО е фокуса от 3 метра за ползване в хангари,хамбари и т.н затворени помещения.Изключително компактен и лек,реално е почти колкото оптика от сорта на 4х32.Ако ти е да стреляш по хартия на далечни разстояния големия Алпекс вижда много по-добре но и е два пъти по-голям,трябва да си прецениш кое ти е приоритет ако си около София може да пробваш. Здравей колега . Балистичния му калкулатор работи ли коректно . До сега не съм ползвал и ми е интересно дали вярно отчита корекциите които трябва да направиш.

Специалното му за ВО е фокуса от 3 метра за ползване в хангари,хамбари и т.н затворени помещения.Изключително компактен и лек,реално е почти колкото оптика от сорта на 4х32.Ако ти е да стреляш по хартия на далечни разстояния големия Алпекс вижда много по-добре но и е два пъти по-голям,трябва да си прецениш кое ти е приоритет ако си около София може да пробваш.
Здравей, при кого, и къде може да се види в София?

Работи безупречно поне на разстоянията който съм я пробвал до сега, от 15 до 110 метра, като съм я занулил на 50 метра. На 110м целих шишарките на един бор за забавление. Няма нужда ти да правиш корекции, оптиката сама премества хикса на местото на попадение, след като измериш разстоянието до целта.

Имам я ползвам я от половин година за мен оптиката е топ да малка е няма перфектен образ на 300 м но е донре калкулатора работи перфе ако го нагласиш качествено така че всичко е 6

Ползвам Alpex Pro вече няколко месеца , много е добра и лесна за работа . Важното е да се въведат точни данни за проектилите , скорост и тн. за правилната работа на балистичния калкулатор. При работа с този вид оптика за първоначални настройки ще ти трябва хронограф за въздушна пушка.

Ползвам Alpex Pro вече няколко месеца , много е добра и лесна за работа . Важното е да се въведат точни данни за проектилите , скорост и тн. за правилната работа на балистичния калкулатор. При работа с този вид оптика за първоначални настройки ще ти трябва хронограф за въздушна пушка.
Не е задължително има как да си хване скорост без Хроно но уреда работи уникално както и малкия и големия така и про

Как ще се хване скороста без хроно . Не трябва ли да се измерят скоростите и да се въведат в оптиката.

Как ще се хване скороста без хроно . Не трябва ли да се измерят скоростите и да се въведат в оптиката.
Да но има вариант и без Хроно само тряба да смяташ да няма да е перфектна но ще е възможно най близка + - 5 6 м/с

Back
Нагоре