Hatsan Barrage 5.5

Deso

Новодошъл
Здр те колеги, нов съм във форума, купих си преди няколко седмици от комшиите Hatsan Barrage 5.5,двоумях се между 5.5 и 6.35.От 5-6 години имам 125 ца-та,стреляме със сина ми по бутилки.Реших да си купя пцп,да увеличим малко дистанция та.Въпросът ми е следният-на бутилката има макс 300 бара, на пушката дават 250,аз със помпата не мога да вдигна повече от 200.Помпата е до 300 бара, ако купя бутилка ще мога ли да я заредя 220-250 бара. Изстрелял съм няколко пълнителя само с нея.Да ми препоръчате някой от Пловдив, или близо, малко да я пооправиме, както тук го наричате Тунинговаме.Стрелям с механични мерни прибори, спусъка ми се струва твърд, малко ми бяга мишената, или поостарявам.Ако някой подаде ръка -ще се радвам.Оптиката която ми дадоха с пушката не ми вдъхва много доверие, оглеждам се за друга в момента.Сега почвам да чета темите във форума.Благодаря ви за вниманието.

nikolai89

Редовен Потребител
Сложи си оптиката, простреляи я с нея , эа да видиш как е като точност, така на механични няма да стане. Помпането на таэи пушка с помпа не е работа, бърэо ще се откажеш от пцп. Вэеми си бутилка и эарядна станция.

lynx

Редовен Потребител
Точно така, правилно ти е казал колегата nikolai89.
Този резервоар 500сс да го пълниш до 250 бара ще можеш само с бутилка.
(погледнах из турските сайтове, наистина пушката може да се зарежда до 250 бара)
С помпата ще помпиш 2 дни и на 210 бара ще се откажеш от хобито :)
Не се занимавай с помпи, намери си бутилка и зарядна станция.
Оптиката я качи на първо време на пушката, може да се окаже, че не е за изхвърляне.
Ако не е повредена, ще е много по-добре от стрелбата на механични.
Добре дошъл във форума и да ти е честита новата придобивка, само радости да ти носи! :cheers:

Deso

Новодошъл
Благодаря ви много колеги, оптиката ми я дадоха с много ниски държачи, като го монтирам не мога да сложа пълнителя, поръчах по високи, на 2 ри ще ги взема, ще я центровам и пробвам, днес стрелях по едни 10л кофи, от тези квадратните, пълна трагедия.Пожелавам ви весело посрещане на новата година.

Нагоре