Gamo Repley IGT или Gamo Magnum 1250 #GAMO Mach 1

Gamo Repley IGT или Gamo Magnum 1250 IGT Mach 1

• GAMO REPLEY IGT

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5

Ivanovi6

Новодошъл
Здравейте в дилема съм между двете пушки. Интересуват ме предимствата и недостатъците на двете.

Ivanovi6

Новодошъл
Разбирам. Чувал съм, че Gamo Repley е дефектна откъм пълнителя за съчмите и бързо "издава багажа". Вече месец ходим по оръжейните магазини и се интересуваме, но както знаем всеки гледа да си пробута стоката. Начинаещ съм и не разбирам особено, затова реших да пусна тук тема и някой по-компетентен от мен, ако може да даде мнение за двете ВП и да разбера коя си струва повече. Като визия ми харесва повече Replay - я,но ме възпира това, че повечето се оплакват от дефекта на пълнителя.

lynx

Редовен Потребител
Пълнителят ще ти е малкия проблем, не съм голям специалист по ПП но пластмасовите пушки са бомба със закъснител.
Винаги може да се получат "изненади" :wall:
4.JPG

34dq05g-1.jpg

gamo-1.jpg

Don

Потребител
Потърси от по-старите китайски пушки, все още има останали бройки - Meteor AR 1000, Бам 19,20,21 и т.н в клас около 200лв
По-скъпите модели на Cometa или Норика - Cometa 400 или 400GP. Норика Драгоон и т.н в клас около 400лв
Вайраух, Диана, Ейрармс или Валтер в клас 700+ лв

Всичко останало или е с много завишена цена, или не става за нищо.

Най-добре търси нещо с гарантиран произход втора ръка от форума.

Ivanovi6

Новодошъл
Ок,нямам нищо напротив да е и втора употреба, ако някой има нещо силно и точно за продан да си даде офертата и снимки.

Нагоре