Magic hunter
Новодошъл
Добре, ще ги пробвам тогава, даже ако има някой който ги продава мога да поръчам една две кутии, от най предпочитаните модели.Да кажем,че 90% от пушките ги предпочитат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Добре, ще ги пробвам тогава, даже ако има някой който ги продава мога да поръчам една две кутии, от най предпочитаните модели.Да кажем,че 90% от пушките ги предпочитат.
Еми уш "Пружинките" не правят група.С какви чашки е това?От каква поза? Доста е отворена групата за 30м
Не правят хубава група на 100м. На 30 метра някои правят по-добра група от някои пцп-та.Имаш 3 доста отворени изстрела,затова те питах какви са чашките и как е стреляно.Все пак добра стрелба браво.
Ако стреляш от капака на audi мисля, че ще имаш по-добра "група". Избора на марка автомобил е случайна. С уважение към всички колеги каращи audi.
Здравейте ! От скоро съм собственик на
G-MAGNUM 1250 IGT MACH 1 /36-45 j . Бих искал да искажете мнение относно точноста. Проблема е такъв ,че стрелям на 10м и пушката е много точна , уш я прострелвам добре , но когато преместя мишената на 25 -27 м , точноста е изключително зле и започва едно сеене на съчмите нагоре / надолу/настрани. Въпроса ми е какви съчми трябва да използвам и колко трябва да бъдат тежки , защото стрелям със super point extra 0.94 грама. Проблема дали пък не е в пушката или трябва да ползвам поне 1.3 гр съчми ?
Да изкажа и аз мнение. И аз имах същия проблем. По принцип съм добър стрелец но тази пушка не можех да е вкарам в ред. Последната ми стрелба обаче ми беще страхотна. Съвет: простреляй пушката на 50м, не на 10м. Когато имаш цел на 10м. просто се целиш 1см. по нагоре, на 50тия точна и от там на всеки 10м. вдигашс по 7-8см. Но да кажа най-важното! Имам сигурно над 10бр. кутийки с различни съчми. Но най добрата стрелба ми е дава с Н/М 0.94гр. заоблен връх (по памет) нещо от рода Topic Fillet. На 60м от 4 изтрела 3те са в кутийка от кока кола. Успех!Ще пробвам с малко по-тежки чашки. Дано се подобри точноста. В нета гледах как един с такава пушка стреля на 100-130м шише стъклено и го чупи. А аз на 30 с тия леките съчми не мога да го уцеля.Не знам пък нещо проблема да не е в пушката...
Момчета, Gemata, сташно съм горд с резултата който искам да споделя! Най важното е че доказах, че на Gamoto нищо му няма и е много точна пушка! Горещо препоръчвам да простреляте пушките със съчмите който този път ги показвам със снимка и да забравите за всички останали съчми! Малко пояснение за видеото: Косъра е на 50-60м. Целя се в главата. И му е отнасям!Да изкажа и аз мнение. И аз имах същия проблем. По принцип съм добър стрелец но тази пушка не можех да е вкарам в ред. Последната ми стрелба обаче ми беще страхотна. Съвет: простреляй пушката на 50м, не на 10м. Когато имаш цел на 10м. просто се целиш 1см. по нагоре, на 50тия точна и от там на всеки 10м. вдигашс по 7-8см. Но да кажа най-важното! Имам сигурно над 10бр. кутийки с различни съчми. Но най добрата стрелба ми е дава с Н/М 0.94гр. заоблен връх (по памет) нещо от рода Topic Fillet. На 60м от 4 изтрела 3те са в кутийка от кока кола. Успех!