FX Wildcat или Kalibrgun Cricket

gondzo

Новодошъл
Здравейте , решил съм най накрая да си взема PCP пушка , но съм пред дилема FX Wildcat или Kalibrgun Cricket . Не разполагам с нужната информация и опит да реша коя пушка да си взема . Доста четох тук във форума по темите , но май само с четене не става . ;)Критериите ми са сила, точност и качествено и дълготрайно изпълнение защото цените са си солени за мен и не мога да си позволя грешки при тази покупка .
В миналото съм имал Norica 56(слабичка но доста точна пушчица) , Hatsan 125 (не я препоръчвам на никой ) и Norica Dragon .

anibis

Редовен Потребител
За по-качествено,и по-хубав от двата булпапа e FX!
Но ако съм на теб,изчакай и си вземи fx impact,за сега е фаворита на булпапите./мое мнение/

luft9waffe

Редовен Потребител
FX с крикетска цев. Зареждане,спусък и маса са в полза на котката.Щурецът,обаче ,дава възможности да стане по-прецизна пушка.Туй съм чел.

gondzo

Новодошъл
За по-качествено,и по-хубав от двата булпапа e FX!
Но ако съм на теб,изчакай и си вземи fx impact,за сега е фаворита на булпапите./мое мнение/

Този незащитен цилиндър при fx impact много ме притеснява а и цената му е космическа .

dberov

Редовен Потребител
Бях влюбен в тая пушка (FX impact) и все още много ме кефи като дизайн и разработка, исках да я закупя но ме отказаха няколко неща като основната причина е новия модератор.
На изложението IWA пушката бе представена с 3 камерен разглобяем модер който може и да се демонтира.
2016-06-14_082212.jpg

В последствие пушката излезе на пазара с фиксиран за цевта разтегателен модер тип въдица и финеса и отиде на кино. На пръв поглед изглежда рационално решение но при едно невнимателно движение и удар в разпънато състояние и тая тръба оправяне няма а една такава цев струва към 600лв по спомен. Та тая пушка е за внимателен фен който пази а аз съм на принципа "пушката трябва да служи на човека а не човека на пушката".

2016-06-14_082243.jpg

Следващото слабо за мен звено е страничния отвор за хода на регулатора за мощността който при позициониране на по малка мощност открива водача с пружината на ударника и така лесно ще попадат прах и боклучета в ударната група.
Ограничен е и избора на двунога, не може да се монтира каква да е.

2016-06-14_073824.jpg

И накрая при поръчка се чака много а цената е с около 1500лв над тая за Wildcat и Cricket.

Wildcat и Cricket са в един ценови диапазон, и двете са много добри, и двете имат плюсове и минуси но няма да изкажа мнение поради ред причини.

Успех.

Dominus

Редовен Потребител
Тия шведи са изпаткали. Подобно изпълнение на заглушител, пък ако ще и на прашка е несериозно. Да вземат да си оправят тъпите проблеми на всички модели с новата цевна кутия вместо да се чудят каква по-голяма изгъзица да сътворят. FX airguns не е това което беше.

gondzo

Новодошъл
Teds Holdover им беше рекламен агент , но защо се покри ? Вече няма изяви никъде .
Май ще се спра на cricket -а .

TheStarlingHunter

Редовен Потребител
Teds Holdover им беше рекламен агент

Не мисля че е бил нечий рекламен агент някога. Просто неговото съдържание в YouTube (и не само) се гледа от много хора и по същия начин още преди много време покрай него много хора се зарибиха по руския Edgun.

но защо се покри ? Вече няма изяви никъде
От година или повече, е доста по-нередовен и нещо ново от него се появява веднъж на 2-3 месеца.
:)

boko4545

Потребител
Teds Holdover им беше рекламен агент , но защо се покри ? Вече няма изяви никъде .
А boko4545 ще го отнесе заради клипа, като куцо пиле домат.
Това го считай за първо предупреждение!
А, и предупрежденията не са три!

Последна промяна от модератор:

MTR-77

Потребител
Как така няма изяви.Спечели ЕКСТРИЙМ БЕНЧРЕСТ 75 ярда.И не стреля само със ИМПАКТ.Стреля и с Марудер,стреля и със ЕДГЪН.И там има "хейтъри",които му бутат прът в колелата на колесницата,но той направи видеото точно с Импакт,в което на 100 ярда групата е в 1-2 инча мисля.

Последна промяна:
Нагоре