nikolaym
Редовен Потребител
Ще се чуемДааа, може Ники. Сменят се опръстените вътре. Звънкай утре че дълго писане ще стане.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ще се чуемДааа, може Ники. Сменят се опръстените вътре. Звънкай утре че дълго писане ще стане.
Много правилно решение.Мисля да сменя калибъра на маверика от 30 на 22
може ли малко помощ какво ще ми е необходимо?
Цев на 22 може ли да се ползва с шрауд от 30кал ?
View attachment 132939
Мъзълбрейка гледам колеги се опитват да го изкопират, макар че и там има много скрити детайли. Тук поне няма как да го копират защото вътрешността е специална разработка от сериозен инженер и само той знае как е направил активните клапиЕ хубава работа, първо ни подпали чергите с muzzle breaka, сега и за такова ще трябва да се мисли!
Щом гуруто на сектата Мат Дубър има ( Да се свети името му! ) , значи всеки уважаващ себе си сектант трябва да заприходи такъв!
Това нещо като клапан на Тесла ли е? Аз пробвах да поръчам един модератор от американските от този тип ама отказаха да ми го пратят(имало проблеми с износа с митниците им). Но по тестовете на дизайнера изглежда супер като звук.Мъзълбрейка гледам колеги се опитват да го изкопират, макар че и там има много скрити детайли. Тук поне няма как да го копират защото вътрешността е специална разработка от сериозен инженер и само той знае как е направил активните клапи![]()
Не виждам къде виждаш нещо общо между това което показвам аз и това което ми пращаш ти?Това нещо като клапан на Тесла ли е? Аз пробвах да поръчам един модератор от американските от този тип ама отказаха да ми го пратят(имало проблеми с износа с митниците им).
Стар клип,но ми направи впечатление в началото (около 0:30),Ърнест казва ,че е отстранил втория редуктор на маверика си.Някои от собствениците на ФХ Маверик във форума правил ли е това упражнение.Ако да ,има ли смисъл от него?Питам,защото имам резервен хума-регулатор ,обявен като "високо налягане/100-200 бара" и се чудя,дали да не пробвам само с него.
Стар клип,но ми направи впечатление в началото (около 0:30),Ърнест казва ,че е отстранил втория редуктор на маверика си.Някои от собствениците на ФХ Маверик във форума правил ли е това упражнение.Ако да ,има ли смисъл от него?Питам,защото имам резервен хума-регулатор ,обявен като "високо налягане/100-200 бара" и се чудя,дали да не пробвам само с него.
Надявах се нова тръба да не трябва,а да има начин само да се отстрани от уравнението рег2.Така много ще се увеличи пленума,въпреки,че и така си е достатъчен.по голяма пленумна тръба
Трябва.С новата тръба пленума става много голям.Редуктор на Хума съм сложил.Дава 1-2 м/с.При 170 бара ZAN 45 грейна стрелям с 305 м/с,135 джаула,цев Алфа.На 50 м пет изстрела са 1 стотинка.Надявах се нова тръба да не трябва