FX Airguns или как се прави шведска тройка-аз, тя и вибратор (саундмодератор)

Калата даже вече и не се крие, че е фен на Фх! Тържествено обеща другия път да е тениска на Фх :cheers:
Той ако не си вземе,аз ще му уреда една, няма грижи. Ей така,от уважение. Бранда няма нищо общо, ЗАКЛЕВАМ СЕ !!! ;) :D:D:D

Здравейте колеги ! Какво ви е мнението за въпросната пушка fx leopard. Имат ли я колеги от форума. За нея не виждам информация във форума .

Май, още не сме я виждали тук. От семейството на Маверик е, но пленумът е малък - 50 сс и е с 1 регулатор. Обявили са висока мощност от кутията, но не ми се вярва. Ако ще е ФХ от този тип - по-добре Импакт, или Маверик.

Последна промяна:
Видях тука, че още няма по тежки чукчета от tungsten метал за него и взимат от maverick и на струг ги оформят за да паснат и с тях вадят по-големи мощности. Но тука във второто клипче се вижда че се е наложило и друга игла на клапана да се прави с други размери.

Но сигурно до няколко месеца или година ще започнат да се продават готови китове и за леопарда. Поне за тая марка малките фирми винаги правят допълнителни upgrade части а за другите марки по-рядко се сещат.

Последна промяна:
Привет пичове! Доста нов съм в хобито и имам нужда от малко помощ. Искам да взема FX Panthera 700 за което ще се обърна към Павката ,НО : като ИЗКЛЮЧИМ броят изстрели с зареждане и цената на проектилите в съответния калибър се двоумя между .25 или .30 Честно казано мисля си за .30 , но искам да ви попитам дали сте запознати с нещо специфично за тази пушка в съответния калибър? Имам двуцилиндров компресор , бутилки 6L метални, помислил съм и за добро обезвлажняване , взех и Fx hrono V2.... Та според Вас ., за стрелба на различни разстояния със съответните калибрир., дали можете да споделите някои съвет ?

Здравей, Щом си нов във хобито, бих ти препоръчал да си вземеш импакт щом си се спрял на фх. Доста по разпространена и предпочитана пушка е и ако решиш, че не е твоята по-лесно ще я продадеш/замениш.
Аз специално бих избрал 25 или дори 22 калибър, но тук по-скоро е повече личен избор

Ако ще стреляш доста вземи предвид и цената на проектилите,според мен 5.5 е напълно достатъчен за стрелба по мишени,а и избота в тоя калибър е доста голям. После за пушката,явно си се насочил към горният ценови клас,разгледай и почети и за други марки,а ако имаш възможност да ги видиш на живо още по добре. Но ако си харесал точно тая пушка вземай смело,с FX няма как да сбъркаш :)

Здравейте колеги,
Ако някой напише параметрите на тунинг пружина и тегло на волфрамовия ударник на "Импакт" (без значение от модификацията), ще съм много благодарен.

Малко да раздвижим темата, че от хвалене на вулканите останахме най-долу в списъка( шега).
Чакаме три и след монтажа ще пиша струва ли си или задна с 280 лева.

Искам да взема FX Panthera 700
Точно с този модел,точно в този калибър Николай Болдов взе ЕБР(100 ярда,чашки) на ПирамидЕър преди месец.Със световен рекорд.Няма карми,няма мори,няма кикимори.За трибуквени марки да не говорим.Така че,давай смело.

Да, ама с чашки. Със слъгове има няколко пушки, поне, които стрелят брутално и ще му се опънат.

Абе 241т. са си цифра.На състезание,не на двора вкъщи.Пък и чашките му(негова разработка) са с бк 0,08-0,09 ,почти като слъгове.Иначе съм съгласен-доста са пушките ,дето на 90м. са способни на 230+.

Back
Нагоре