До сега с каква пушка си стрелял, че скачаш на импакт.Хмм, явно ще си остане в мечтите, да си целя точно на над 100 метра. Благодаря на колегите за информацията.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
До сега с каква пушка си стрелял, че скачаш на импакт.Хмм, явно ще си остане в мечтите, да си целя точно на над 100 метра. Благодаря на колегите за информацията.
Не съм имал fx, стрелял съм с разни турски и китайски 5.5 и 6.35 на до към 50 метра.До сега с каква пушка си стрелял, че скачаш на импакт.
Вулкана 3 hp също е доста добра пушка. Тя е една от тези на които съм хвърлил око също.Ето стрелба на 105м. с Вулкан.Квадратчетата са 5см.
За да се ориентира по-ясно колегата.
Да ама кажи на колегата какво трябва да направи и настрои докато стигне до тези резултати.Това са групи с Импакт на 150м. 3, 5 и 10 изстрела. Колегата наистина има за какво да мисли.
Написал съм го по горе.Да ама кажи на колегата какво трябва да направи и настрои докато стигне до тези резултати.

Не случайно по всички състезания стрелят с фх, мисля че съм видял само веднъж един вулкан.Пушката си го може и без доработки. Някой беше писал в темата, че тунинга си е чесане на крастата и егото, и е прав! С него разбира се е по- добре, но да се твърди , че без такъв не може да стреля е доста подвеждащо.View attachment 127629
Тази мишенка е правена със "стокова" пушка без тунинг и със стандантен лайнер. Вятър 6 и пориви до 10 м/с. В темата за далечни дистанции съм качил всичките мишени, които са подобни на тези.
Аз нито се хваля, нито оплювам, щом показването на резултати е хвалба няма проблем ще спра. А за проблеми с не мога да кажа защото моя го имам от средата на януари и вече е малко над 20000 изстрела. Колегите където ги имат по отдавна да кажат на колко изстрела започват проблемите.Има Епик,Мора,Вулкан ,Калибърган,Тайпан и още пушки,които доставят удоволствие на собствениците си без доработки.Fx несъмнено е добра пушка,но не познавам някой,който да не я е бъзикал,без значение дали ходи или не по състезания.За поддръжката и проблемите въобще не говоря.Като отвориш страницата за FX в сайта е като роман на Достоевски.Нека спрем с хвалбите и плюнките и се радваме на хобито,кой с каквото и колкото може!
Здравейте колеги, какво е необходимо за преминаване от 5.5 в 6.35 на Фх уайлдкат мк3?