Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Колега виж какви резултати прави трансформирано фани като хората, естествено няма да съсипя читаво фани...Правили са,но не виждам вече смисъл в това. Посоченият модел е рядък и скъп, а ще вкараш пари и за части и трансформация.
Защо не погледнеш тази пушка:
![]()
⊶ Luftgewehr PCP MAT300 Grizzly - Kal. 5,5 mm ≫ Die besten Preise • MAT300-40019 — Zarimex.eu ✔️
Luftgewehr PCP MAT300 Grizzly - Kal. 5,5 mm ✅ MAT300-40019 ➡️ 【 China 】Preis von 872,09 € ✪ Jagdgeschaft ❰❰ ⭐ ZARIMEX ⭐ ❱❱ Siehe online oder telefonisch ☎+359 883 31 44 88zarimex.eu
Къде видя да пише според мен какво може или не може. А и колега стрелял съм над 15 г спортна стрелба, мислиш ли, че не знам, кое колко може, а въпроса беше някой дали може да се справи с такова преправяне, а не колко хубава пушка ще се съсипе.И според теб, друга не може да постигне такива резултати (а и не са нещо особено резултатите)...та трябва да е конвертирано 601...от моделът с60, ще е много по-лесно даже, но...
Не ми се спори за такива неща.
За мен е безумие, понеже са много доводите.
Който, както иска, така го прави.
Освен това ми прилича на кал.22.
Все пак, за да не звуча като някой, който вечно отрича, мисля че правилната конверсия е от СО2, да се мине на въздух.
Има заводски китове за някои модели на СО2, които са на достъпна цена и пушките и пистолетите се конвертират без никаква интервенция.
И като дойдоха суматрите рязко цените по магазините паднаха от 3к на 1.2к помня.Yasho, преди повече от 10 години преработвахме спортни СО2 пушки в ПЦП.
Някои колеги преработваха дори и компресионни, което се водеше като "висш пилотаж" заради сложните промени в конструкцията.
Основната причина за тия занимавки беше, че на пазара липсваха достатъчно качествени ПЦП на приемливи цени.
А тези качествени заводски ПЦП, които тогава се продаваха бяха с наистина неприятни цени и стигаха трудно до БГ.
Сега положението е друго, пазара предлага всичко и за всички, според финансовите възможности.
Ясно е, че евтините и качествените стоки се продават в различни магазини.
Но това винаги е било така.
Колега спирам явно не си разбрал, правилно.Това, че си тренирал стрелба нищо не означава в случая. Би трябвало дори да ти казва, че ако искаш да имаш инструмент за постигане на високо спортно майсторство или самоосъвършенстване, е добре да се ориентираш към нещо истинско.
Вчера по повод коментарите тук, специално разгледах обявите във форума и мога да кажа, че дори в момента има оферти за спортни пушки на ЦО2 или пцп, от порядъка на до 1200-1500 лева.
Мисля, че всяка друга калкулация не се връзва.
Колкото пък до моженето някой да конвертира, Ами има колеги, които ще ти свършат работата...
Аз съм се специализирал в реставрацията, така че съм следваща инстанция, означава когато нещо е вече било преработено, да му върна първоначалния вид.
Колега нищо не разбра пак! Какво е заглавието на темата в която пишем?Не, напротив. Разбрахме се прекрасно.
Написал съм всичко, което касае преработването, написал съм и какво е препоръчително.
Обясних и от каква система става лесна трансформацията, като дори посочих и алтернатива.
Споделих ти и дори, че и за следващата стъпка, да си ремонтираш класиката също има надеждни колеги.
Само не каза какво е това Фани, което има проблем, за да ти помогнем със съвети да го съживиш.
Ако е 601, има всички части за него и ремонтът не е труден.
Може би аз това само не разбрах.