danubeairguns.com - магазин за въздушно оръжие

• Автор на темата Автор на темата shaman
  • Начална Дата Начална Дата
Това колко изстрела ще прави с едно зареждане. Благодаря
Ще мога да кажа, като пристигне и ги изпробвам.

Стандартния P35X в 5.5 калибър прави учудващите 50 изстрела и сила около 50-52J със значително по-малка бутилка, така, че тук очакванията ми са доста големи ;)

Това колко изстрела ще прави с едно зареждане. Благодаря
Знам само това което прочетох от сайта на производителя,но за карбоновата бутилка 600 cc , при калибър 6,35 и дават 100 изстрела , и тук нещата ще са аналогично близо с по малката алуминиева бутилка .

Attachments

• xtb.jpg
    xtb.jpg
    74.7 KB · Прегледи: 67
Идеята вероятно е не да прави повече,а по-мощни изстрели.За това и цевта е по-дълга, и зр камера е с 50% по-голяма.Защото р35х ,поне за мен ,е изключително успешен модел,въпреки че трудно може да стигне 60дж. в 5,5 без сериозни промени в конструкцията.Имам почти 2 години наблюдения ,въпреки че не я ползвам аз-едва ли нещо под 2к(лв)може да я бие по надеждност и точност.

Другата седмица по това време ще пристигне първата пратка от PR900 Gen.3 и P35XB :)

И за да е по-лесно пък и идващите месеци са доста натоварени във финансово отношение заедно с ТБИ банк имаме предложение на сайта..

tbi.jpeg

Покупка на 13 вноски с 2 вноски гратис от ТБИ и отложено първо плащане с 2 месеца...
т.е. купувате сега и започвате да внасяте след 2 месеца.

Неусетно изминаха 4 години от момента в който започнах проекта "danubeairguns.com".. За това време правих всичко възможно да успея да представя на нашия пазар качествени въздушни пушки.. Започнах с Airgun Technology и за това време тяхната марка се наложи като синоним на качество и мощност. Малко по малко въвеждах и други добри и световно известни марки на нашия пазар.. Горд съм с това, че освен AGN в портфолиото на Danubeairungs.com вече се нареждат и марки като FX Airguns, RTI arms, Airmaks Arms.

Доставям и Airforce, Huben, Western airguns, Snowpeak, Air Venturi, AEA, Bintac, Sam Yang, Epic, Taipan и други.

Надявам се след изложението в Нюрнберг да мога да доставям още известни и качествени марки !

Благодаря на всички, че помогнахте в израстването на Danubeairguns.com и се надявам и в бъдеще да мога да отговоря на всички ваши изисквания !

4g.jpg

Мдаа.. нямаше ме няколко дена и като се прибрах какво да видя.. Не мога да вляза в магазина :)

Вулкани, Мори и всякакви други благини !

IMG_5930.JPG

Back
Нагоре