danubeairguns.com - магазин за въздушно оръжие

• Автор на темата Автор на темата shaman
  • Начална Дата Начална Дата
Другото интересно нещо, което искам да споделя днес е това:

Въздушна пушка AEA Challenger bulpup big bore - SHAMAN edition​

Нагласена и готова за стрелба пушка голям калибър ;) Както се казва - вадиш и стреляш !

В момента предлагам (има някои на склад, други с бърза доставка)
AGN Manul 4.5 и 5.5, Evanix Viper 5.5, 6.35 и 7.62.
На Snowpeak са ясни моделите.

Чакам да разбера кога ще има доставка и на някои други марки - пистолети и пушки на Western Airguns (Доколкото разбрах до 2 седмици ще има Mordax). В момента има WA Sidewinder в 5.5 и 7.62 и се очакват Rattler
Също така скоро се очакват и на Bintac M50 пистолетите.

Като ми остане време ще започна да ги качвам в сайта !

Та нещо такова ще се тества скоро време, но тъй като Павел няма много време, ще гледам да помогна и да го одменя аз.

Attachments

• IMG_20250320_090107.jpg
    IMG_20250320_090107.jpg
    326.9 KB · Прегледи: 129
А някакви технически данни има ли обявени вече?Гледах скоро клипа в тубата,но той човека на чешки си говори и ...

Та нещо такова ще се тества скоро време, но тъй като Павел няма много време, ще гледам да помогна и да го одменя аз.
Това ще е следващата ми пушка, знаеш ли приблизителната цена на която ще се продава тук?

Павка, гледам че си пуснал Виксен 2, релсата Пикатини отдолу е по-дълга, какъв е материала за предпазната решетка под цевта, и взаймозаменяеми ли са с Виксен 1, мога ли да си поръчам релса с предпазител ако е направен от метал, а не ПВЦ като предният ?

• Харесвам
Reactions: PGF
Здравей Павел, случайно да имаш цял кит о пръстени за вулкан 3. Моя почна да изтърва съвсем леко от някъде и не мога да го хвана и май най-лесно ще е да подменя всички.

Чукни ми да разберем откъде изпуска.. За разлика от FX, където има една шепа о-пръстени най-различни размери при Вулкан мисля, че са 7 на брой и няма такова нещо като кит!
Възможностите тук не са много и лесно се разбира откъде изпуска !

Back
Нагоре