Cometa Fenix 400 4.5мм От Варна

Кадир

Новодошъл
Здравейте. От скоро чета и съм се запалил да стрелям с въздушна пушка. Ориентирал съм с към този модел. Доколкото чета ако ще стрелям само по мишени и такива работи по добрия избор е 4.5 а не 5.5 . И този модел е с газово бутало, което било по-добре. Та го гледам в един интернет сайт, но магазин имат само в София на 450 лв. Тук във Варна знам магнума под валентината, но имам впечатления, че са им надути цените или греша ? Гледах и една тема за магазини във Варна но е старичка темата. Ако можете да ме ориентирате къде да я потърся тази пушка защото не можело онлайн да се поръчва. И ако може един въпрос по- аматьорски. Какво повече ще получа с 5.5 пред 4.5 ?

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Какво повече ще получа с 5.5 пред 4.5 ?
По-добър "пликинг" ефект,демек шишета,кенчета и т.н ще се чупят и хвърчат по добре,обади се в Сотис или магазина в който си видял пушката и ги питай дали имат и кои са им партньори в твоя град да ти я пратят през тях...иначе може би по-лесно ще стане от вън да си я вземеш,избора е и по-богат

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Единствения плюс на тази пушка е мощността и,но поради калпавите материали и ориенталския манталитет на производителя има качеството да се саморазрушава...а и не е пушка с,която да си стреляш през почивните дни в двора пред скарата:)

Кадир

Новодошъл
Видях обявата и не ме грабна,че е пипана много като не се знае как и от кого нямам доверие за такива неща на никой, като и колата сам си правя всичко.
Като цяло се ориентирах към хатсана с газово бутало . Мненията са противоречиви едни доволни други не. Няма да я трепя от стреляне и наистина ще се кефя на нещо мощно да cчупи това онова като за начало.

Последна промяна:

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
Видях обявата и не ме грабна,че е пипана много като не се знае как и от кого нямам доверие за такива неща на никой, като и колата сам си правя всичко.
Като цяло се ориентирах към хатсана с газово бутало . Мненията са противоречиви едни доволни други не. Няма да я трепя от стреляне и наистина ще се кефя на нещо мощно да чупи това онова като за начало.
Влизаш тука и започваш да питаш за пушка която става (Кометата)...обесняват ти за калибъра и кое е по добре в зависимост за какво ще я ползваш...
Показват ти пушка в обявите която става за първа пушка и не е претенциозна...теб те притеснява че била барана....това че е барана може и да е станала по добра.
И накрая си избираш най смотаната пушка която с 10 истрела ще ти строши оптиката и ще ти направи рамото синьо...
Не мога да разбера защо искаш съвет..а не възприемаш такива от хора който са доста навътре със нещата...

Последна промяна:

Кадир

Новодошъл
Направо не мога да разбера какво толкова лошо може да има в тази пушка. Не седмица- две един път ще я вземам и с приятели ще отидем да постреляме. Надали няма да ми направи кефа да счупи това онова и да гръмна няколко мишени с нея. Разбирам, че вие сте много по напред и т.н. но за цената си и възможностите си надали няма да ме накара да се усмихна.

t.marev

Редовен Потребител
........... не за първи път не ни слушат. Няма смисъл от убеждаване ;)
И какво лошо има в това?! Всеки има право на избор! Нима някой е очаквал, всички да приемат съветите му?! Нима Вие soundmax, приемате всички съвети, които получавате?! Човекът попита нещо, който поиска му отговори.....сигурно е попитал и други....и засега това е неговият избор. Утре може да бъде друг. Какви са мотивите му - той си знае. Там е разковничето, иначе всички щяхме да имаме еднакви пушки, перални, телефони, коли и телевизори....а да и съпруги!:)
Слава Богу, че не е така!

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
И какво лошо има в това?! Всеки има право на избор! Нима някой е очаквал, всички да приемат съветите му?! Нима Вие soundmax, приемате всички съвети, които получавате?! Човекът попита нещо, който поиска му отговори.....сигурно е попитал и други....и засега това е неговият избор. Утре може да бъде друг. Какви са мотивите му - той си знае. Там е разковничето, иначе всички щяхме да имаме еднакви пушки, перални, телефони, коли и телевизори....а да и съпруги!:)
Слава Богу, че не е така!
Аз на тебе ти казах, че не желая да ме цитираш, за да не ти отговарям. И вземи сложи очилата, писал съм на колегите които дават съвети, а не на този който избира. И да, няма нищо лошо да си вземе кой каквото иска, лично аз 100 пъти сигурно съм го писал ама кой да чете. И пак ти казвам, не ме цитирай и пиши !

Нагоре