Hidden
Редовен Потребител
Хаха, да, ама там нещо излита контролируемо. В резервоар не знам колко е добре да се прави.Майтапиш се.Това го правят почти всички огнестрелни.
Едит: Чакай, сега разбрах, че се шегуваш и какво си имал предвид хаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, да, ама там нещо излита контролируемо. В резервоар не знам колко е добре да се прави.Майтапиш се.Това го правят почти всички огнестрелни.
И в резервоар може да се постигнат нива на безопасност,се пак налягането намалява с всеки един изстрел.Това е единственния път за еволюция при ПЦП-то.Получавне на налягане от химическа реакция.След това има и други възможни пътища за развитие...но това е първата стъпка.Готови "рецепти" не мисля да давам,но ако има стъпки в правилната посока ще ги допълвам.Хаха, да, ама там нещо излита контролируемо. В резервоар не знам колко е добре да се прави.
Едит: Чакай, сега разбрах, че се шегуваш и какво си имал предвид хаха
Ето я.Здравейте, имам един въпрос преди около 2 години си бях закупил Colt SAA и бях много доволен от револвера. Обаче на скоро му се счупи пружината на петлето и не знам от къде мога да намеря питах в няколко оръжейни магазини включително и от магазина от, който е закупен но без успех въпроса ми е някой знае ли въобще от къде мога да намеря резервни части. Благодаря предварително