Bam 20 ???

Georgiev.81

Новодошъл
Screenshot_20180906-124114.png Привет колеги, някой от вас дали има пушка bam 20? Попаднах на нея пише че е нов модел ( не знам колко е вярно) но като характеристика и цена ми изгежда добре в 4.5 калибър. Моля за мнения, ако на някой му е попадала в ръцете такава пушка :)
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Ами тези обяви са поне на 10 години... и нито цените вече са такива, нито можеш да намериш реално в магазина тези пушкала.
Преди повече от 5 години безуспешно търсих НОВ БАМ 40 прозвъних всички онлайн български магазини. Отговорът бе че преди години имало за последно внос и май никога повече няма да се прави...
 

Georgiev.81

Новодошъл
Ха ха ужас... Е защо не си актуализират сайтовете? То май това е масова практика на всички онлайн магазини у нас... Наредили са ги инъче колкото искаш модели пушки, а като си харесаш някоя и звъннеш да питаш за нея, се оказва че и половината даже ги нямат налични от изложените. Българска си му работа :)
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Bam 20 китайско копие на Weihrauch HW95(колкото могат разбира се ).В Сотис има BAM 40 5,5мм за 400лв. и BAM 31 в 4,5 и 5,5мм за 300 лв., инфото е от вчера :)!
П.С
Не ги търси на сайта им,тук е обратно :)
 
Последна промяна:

Georgiev.81

Новодошъл
А за BAM XS B-19 4.5 мм какво ще кажете, тя поне може да се намери по магазините. Май е добър избор като за пушка под 200 лева...
 

Hidden

Редовен Потребител
Koпие на Гамо 440 е. Може да е по-добре да си вземеш оригинал втора ръка. В ОLX има в момента няколко такива обяви.
Преди време имаше БАМ-20 (почти съм сигурен) втора ръка и мислех да го взимам- прочетох из нета, че спусъкът не е като този на Вайраух.

Относно магазините - има два варианта - нямат пушка, но имат на сайта или имат пушка, но я нямат на сайта. Най-добре- набелязваш си пушка и почваш да им звъниш по телефона. И следват разочарования. В редки случаи -приятни изненади.
 

Georgiev.81

Новодошъл
Ами след доста четене май избора ми до 200 лева се сви до тия две пушки - BAM XS B-19 4.5 мм или метеор 1000 4.5 макар че първо мислех да взема някой hatsan,но по опитните колеги ме посъветваха да бягам далеч от тази марка :) Въпреки че според мен до 200 лева дали hatsan meteor или bam все ще са цепеници хаха...
 
Нагоре