Да разкажа малко. След като си го върнах реших да си поиграя с него. И работата започна.
- Изцяло нов пленум от 3 части. Задна част която е към цевната кутия и на нея се монтира бойния клапан. Съответно изцяло нов депингер. средна част която е с манометър на вика и предна част която държи регулатора. В момента е с регулатор на хума за епик2.
- Преработен начин на слагане на пружината в цевната кутия. Направих един водач за да няма кривенена пружината. И изработих колелце което е с изкопана спирала в него за настройка на силата на ударника.
- Изцяло нова цев - алфа която е с 1/2 унф и месингов трансферпорт тип хума дуалпорт за фх но направен от мен. Нов шрауд и заглушаване в него и допълнителен малък модератор както и дулен компенсатор.
- В моемнта си е с оригиналния боен клапан но имам вече разработка на балансиран такъв просто искам да доизпипам нещата преди да го монтирам.
Също си търся къде може да ми се изработи карбонов приклад 1 към 1 с оригиналния.
В заключение:
Пушката в момента има настройване на регулатор и на ударник изцяло външно. Изчезна досадния метален звън при изстрел. Дължината и се скъси и вече е цели 82см с 650мм цев - оригиналната беше 700 в последствие беше резната за да се достигне по-къса пушка.
Точността се подобри от към това че има настройване за съответния проектил.
След като направя и клапана ще кача видео кое как и защо с изцяло разглобена пушка.
В момента е настроена на 130бара на регулатора и на 6та степен от 11 на ударника прави 75 джаула с 28грейна а броя на изстрелите са към 100 с едно зареждане.
View attachment 123780