„FT open 2x30 Белиш” – 27.11.2016 г.

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Такааа... Дойде ред и за третото Троянско мероприятие за годината. Както всяка година, така и тази ще закрием сезона в Белиш. По долу ще си позволя да цитирам Павката с условията, които са същите каквито бяха пролетта:

Мероприятието ще бъде рейтингово само за клас „Международен”, като се надяваме да бъде вписано в рейтинговият шампионата от ФТКСофия.
Дата на провеждане – 27 ноември 2016 г.
Място на провеждане –
с. Белиш, Троянско. Като влезете в селото, карате само направо по пътя, около 8 км. от табелата за влизане в селото. Подробности в следващия пост.

Характер на състезанието
Състезанието ще е в дисциплината Фийлд таргет за пневматични пушки.
Състезанието ще е в рамките на един ден.
Брой мишени 30. Мероприятието ще е в два кръга.
До участие се допускат ППП и ПЦП до 45 джаула в калибър до 5,5.

Такса за участие в състезанието - 5 лв.

Ще има задължителен хроно-тест, компромиси няма да се допускат с мощността на пушките независимо от причините. Участието на двама човек с една пушка ще се разрешава, но състезателите ще бъдат извън класирането, като заплащат определената така за участие. Не се разрешават незачетни изстрели по мишените независимо от повода. Участници в състезанието които не присъствали на брифинга преди състезанието няма да се допускат до участие. Всеки състезател да разпредели така времето, че да бъде на брифинга.


График за провеждане на мероприятието:
От 08,00 - 10,45 часа хроно-тест, прострелка, записване
От 10,45 - 11,00 – откриване и брифинг- Обявяване на правилата и мерките за безопасност при провеждане на мероприятието, които няма да се различават коренно от до сега практикуваните.
Начало на първи кръг 11,00 часа.
Начало на втори кръг 14.00 часа.


Наградният фонд– медал и грамота.


Форма за записване:

Име и фамилия -................................ Ник -...................................................

Модел пушка -....................................... Модел оптика -......................................

Модел чашки -....................................... Клас за участие -................................

Апелирам към всички желаещи да вземат участие в мероприятието да ми заявят своята точно попълнена форма за записване. Записването е с цел улесняване регистрацията на участниците. Записване ще има и в деня на мероприятието, но предварителното записване ще улесни организаторите. Благодаря на всички за вниманието. Надявам се да се видим на Белишки терен.
 
Последна промяна:

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
qCM2VASh4uuCJDb_weMcStDyd1_IIKUM82ZexutJsLv6w-23mEQReFI8PHngWHe39tG5N42W8uuo5rQCRfQBP32ap0_I_3nrbjSyF458SZxA7RU0tla5g2Q3EdXBpcVKkW0FJwENxzcHzD28jSZeqcHuoo-yadM9tsjxuPxlGYn4nEBMLENTug6F_UAFNpm64gotpBVaM3uE0fvuqaaY1KWlj6gCVwgDIYOb8XBK9Ls_ojfJxZDE-pE_qg4uxr27o2nF8tBhSGV4liEZ6Pj-wNVn3y19vZKideBZWqAkU9RkyOpdbN20y58V815D76-2GvpDHksGA1Uw0KznvLDhfx6fXT3aO0v9PLIe6yp2HEcFFZe14O_1MGhJZwr3sM-p1K3_Gkdy9pDVRKigI5ie4aw_sHWPtuHG-RHWWO5Ct1Oz_UUa2vnRB2tx2UmaV3DlWmSjy748xIKyoLmcjWdApcVSjfwrwsBI8NqtFAMxlPmhwCcZSNw-Z1v-CUbQtjZl7q7lPnjF6tDlsMMEfl5_yqv0JpAw3IhPKnrAPaE4RgRWqEFwhmJxBrpCGBbQ2bTcOyE75uZ0sI6Hjp7ce9yPi35-ohmXp2SrOzIbe309v4K_UTYNyg=w1256-h891-no



Карайки само през селото в най-високата част ще стигнете на площадчето от снимката. Пътя продължава вдясно, направо и наляво. Трябва да хванете по най-лявото /с червената стрелка/. Ще видите малки сини табели на които пише "Вила Маргатина". карате само по тях и ще стигнете до вилата минавайки покрай трасето.

Вилата е запазена за събота вечерта. Побира 14 души, като има 2 двойни стаи, 2 тройни, и една четворна. Има и едно походно легло за всеки случай... Цената за цялата вила е 220 лв. Колкото души се съберем за вечерта в събота, ще си разделим цената по равно. Ако има достатъчно мераклии ще си спя у дома.. Моля при записването да упоменете дали ще присъствате от събота. Засега двете двойни стаи вече са заявени от Румбата и Божо. Има 2 тройки и една четворка. Ако има разместванки ще се разберем на място. Вилата има всичко необходимо за готвене. Печка, барбекю, микровълнова и т.н. Всеки да си носи каквото мисли да яде.. Плана за събота е редене на трасто и после на масата. Неделя - стрелба, награждаване, прибиране на трасето и който откъдето е дошъл ;) Ако има въпроси - 0894008009
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Име и фамилия -Румен Гергушки Ник -scandalo

Модел пушка -AirArms Ev2 mk3 Модел оптика -Sightron SIII 10-50x60

Модел чашки -JSB Exact Клас за участие - 16дж
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Ако има мераклии може да ви наредя едно халенце с палави ветрове декември. 2х30 със цър пър между маншовете.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Оги, уточнявай, че туй "площадче" е чак горе в Долна Маргатина, а не в Белиш.
А после като се тръгне наляво накъде, все направо по пътя, или по този, който се отбива наляво от него?
 
Последна промяна:

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Да помоля пак, нека се пусне една карта, който може да я направи с маршрута как се стига точно до там и от къде трябва да се мине, и къде да се стигне мисля ще е полезна за всички. Да не става както в Асеновград дадени координатите обаче GPS-те къде заведоха хората те си знаят :D
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Любчо, ще ме извиняваш ама беше качена карта от къде е пътя. това че никой не гледа е друг въпрос. иначе си прав че подробното описание на пътя е препоръчително. :cheers:
 

vas2308

Редовен Потребител
ФТКС
Васил Василев
vas2308
Steyr LG110 FT
Sightron
JSB Exact
16 j
с напиване....опс преспиване де!
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Петко, долна Маргатина е част от Белиш :) Казах от площадчето вляво има табели на които пише "Вила Маргатина" и само по тях. Белиш го има в Гугъл мапс. Всеки може да си пусне маршрут от телефона или навигацията. Ако някой толкова много не може, да се обади и ще начертая карта.. Последните 2 дни съм много зает и не съм влизал тук, за което се извинявам. Уикенда ще пиша повече.
 
Нагоре