ще може ли да се ловува с възздушна пушка според новия закон

Дискусия в 'Закони и Стандарти' започната от hunter1250, 28 Септември 2015.

Статус на Темата:
Заключена за публикации
 1. hristoss

  hristoss Редовен Потребител ФТКС

  Публикации:
  549
  от:
  Пловдив - 0899001948
  Да не ти пиша ще цитирам пак Рачо и ако си малко по умен ще сванеш защо тая тема не е за тук.
   
  pavloff харесва това.
 2. Kifa

  Kifa Редовен Потребител ФТКС

  Публикации:
  906
  от:
  София
  Ще стане мазало...
   
 3. MAD MAX

  MAD MAX Модератор Модераторски Екип

  Публикации:
  2,594
  от:
  ВАРНА
  След 25 години стаж в правото и 20 от тях като ловец(плюс подборен отстрел), отсега мога да Ви кажа, че надушвам(с оглед опита ми в законотворчеството и правоприлагането) какво ще се случи - НИЕ ще сме изцяло ПРЕЦАКАНИТЕ! Ще ни пребият от режими и такси - и накрая пак няма да можем да ловуваме с ВО, я дружинка няма да ни приеме, я организацията и разстановката на лова няма да е подходяща за нас, я ................ И хич не се заблуждавайте, че като е разрешено е НАИСТИНА разрешено, и това най-малко означава, че можете да ловувате когато и където ви харесва. Смятам минимум да заключа темата, че големи приказки ще се изприказват. Докато промените не станат факт, а те - я станат, я не станат - само чешем езици и предизвикваме нездрави интерес и коментари.
   
 4. peko

  peko Редовен Потребител ФТКС

  Макси те юнаците си рипат, щото четат предложенията за промените както Дявола Евангелието.
  А то се прави, да може да си плащаш, ако искаш нещо да отстреляш с лък или ВО, но само в организиран ПЛАТЕН лов от Ловно стопанство или фирма, отглеждаща животни за ЛОВЕН ТУРИЗЪМ. Дори искат и с пушката на горския да можеш да ловуваш, като подпишеш договор за наем и си платиш пак де.
  Не е за народа, а за привличане на още чужди парички, пък и за допълнително доене на ловните дружинки, чрез вменяването им на дейности малко неприсъщи за ловците.
  И все пак, това са засега само предложения. Нека ако ги приемат, тогава да се радваме или тюхкаме. Няма смисъл да се опитваме да ръчкаме с пръчката в ла..ото, преди още да е паднало на земята.
   
  Последна промяна: 28 Септември 2015
Статус на Темата:
Заключена за публикации

Сподели Тази Страница

Софтуер за Интернет Доставчици и Кабелни Оператори | Мартеници Галена