пушка мнения?

Shooter21

Потребител
Здравейте решил съм да си взема въздушна пушка обаче бюджета ми е ограничен до 200 лв ще я ползвам основно за забавления и ме интересува до този ценови клас какви марки и модели има няма значение от народността основните изисквания са ми най вече пушката да бъде възможно най мощна до тия пари да е 5.5 и да е що года здрава знам че тези неща до тази сума не се връзват но по възможност най копромисното решение благодаря ви за отделеното време!

dberov

Редовен Потребител
Колега, зискванията ти не са претенциозни, взимай един Хатсан 125 и ще имаш мощна пушка в 5.5мм, че и здрави катъри излязоха.
Като точност обаче не очаквай чудеса в заводски вид, щото при изстрел е доста въртоглава в ръцете.

Shooter21

Потребител
А да попитам за Метеора много го хвалят обаче не знам колко джаула е и колко м/с защото в различните сайтове на магазини пише различно?

lynx

Редовен Потребител
За 200 лева нямаш почти никакъв избор.
Нов Хасан-125 под 300 лева е много трудно да се намери по магазините.
На старо излизат в обявите, а и някои са пооправени от болежките на марката.
Ако го намериш, взимай го Хасана и си стреляй без да го мислиш много.
А ако нещо се случи в последствие, ще се търси решение на проблема. Успех.

joro_ihr

Редовен Потребител
Мой познат обмисля да си продава пружинката Хасан 135 та мога да ви свържа ако имаш желание.

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Колега ако не бързаш до края на седмицата мога да пусна един Метеор АР1000 в 4,5мм ,на може би 4-500изстрела, с цел по-нормална стрелба е махнат утежнителя и е сложена по-слаба пружина,в момента е 18-19 джаула,разбира се пазя и оригиналните части...за този бюджет може и с оптиката!(ако не си взел Хасан,който също е на добра цена)

Нагоре