Ямболската група

st_beer

Редовен Потребител
Вече спокойно мога да пусна тази тема понеже членовете вече сме 5 човека. Надявам се скоро всички да се регистрират във форума ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
 
A

Anonymous

Гост
Сега почерпете по 3 кила свински пържоли на всяка група.Няма препочитания към куриер. ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Колегите от групата за утре нещо така няма ли да постреляме. Чакам предложения.
 

st_beer

Редовен Потребител
Времето е добро като изключим вятъра. След малко товаря багажа и паля към огневия рубеж. По график трябва съм там към 10.40ч.
@lirik
Ще те чакаме там направо.Ако има проблем с откриването звънни.
@mazdamx3
Ходим на стрелбището до гребния канал на Стоян Златев. Ако решиш да идваш и не знаеш къде е телефона ми е 0895618671.
 

st_beer

Редовен Потребител
Ако се събирате днес да постреляте някой да причука един телефон да каже къде сте да намина да ви видя.
 

st_beer

Редовен Потребител
Имам предложение към колегите от групата. Днес реших да направя аватар на групата спрях се на два варианта. На мен лично повече ми харесва варианта със най стария герб на града ни който открих и го обработих малко. Ако сте навити да ползваме този аватар за групата драснете за да въведа на всеки ника и да си ги качите.Ето двата варианта:


 

ininia

Потребител
ФТКС
Колеги,не съм от Ямбол,но позволете ми да си кажа мнението.
Стария герб на Ямбол е чудесен и е напомняне на традицията.
Моля ви гласувайте си за него.
Благодарности на Станимир,че го е намерил и качил във форума!
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес направих баджове които да ползваме на срещите. Само трябва да се спрем на някой от двата варианта.Ако някой друг от колегите има други идеи и може да предложи (направи) нямам нищо против.
Аз толкова мога това правя ;) ;) ;) ;) ;). Ето ги двата модела:




Аз лично съм си ги принтирал и двата.
@ininia
Групата вече е с този стар герб на града ни.На мен също много ми хареса за това и се спрях на него.
Честито ти купа Ботев. Жив и здрав бъди и се надявам да се видим скоро на някоя среща.
:cheers: :cheers: :cheers:
 

DANNY

Редовен Потребител
Мисля, че нямате право да ползвате националният герб.
Проверете за всеки случей но мисля, че трябва да отговаряте на определени изисквания, най-малкото е да сте националния отбор.
 

st_beer

Редовен Потребител
@akraba1
Мисля че няма де ме върнат от някоя национална среща или каквато и да е друга среща колегите от форума че сме си сложили националния герб на баджовете. Не мисля да ги ползваме в серийно производство или да си ги носим като значки всеки ден. Все пак сме българи и мисля че имаме право да си сложим герба на държавата,града или логото на форума. Целта е да се види от кой град е човека името му и с какъв ник се подвизава във форума когато се събираме на срещи.
 

poacher

Потребител
ЗАКОН ЗА ГЕРБ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
....
Чл. 3. (1) Гербът на Република България се изобразява на държавния печат по начин, определен със закон за държавния печат.
(2) Изобразяването на герба на Република България на други места, както и възпроизвеждането на елементи от герба в значки, възпоменателни медали и други, се допуска само с акт на Министерския съвет.
 

st_beer

Редовен Потребител
В такъв случай няма да ползваме тоя модел на баджа с герба на държавата. Ще се ползва или този с герба на града или с логото на форума. Все пак този с националния герб ми харесваше най много понеже изразяваше че си от България и от еди кой си град (група) имената и ника с който се влиза във форума.
Съжалявам че няма да може да се ползва :'( :'( :'(. Здраве да е.
 

st_beer

Редовен Потребител
@akraba1
Аз също не съм се заяждал с теб или нещо такова. Просто това едно листче хартия и си мислих че не е в такъв разрив с закона ДА ма НЕ. Наистина могат да се ползват ама вече като го зная ми е гадно. Така че това проектче отиде в коша останаха другите две. Дано поне имам право да сложа герба на града че тогава вече не зная какво ще слагам. Въздържам се да ползвам логото на форума понеже не съм член на асоциацията.Съжалявам ако си останал с впечатление че се заяждам или нещо от тоя род .Табелките са станали много хубаво твоите. Аз нямам толкова познания да работя с корела и място за направата на подобни неща. Разчитам на малкото си познания по програмата и мастиленоструйния си принтер.
 

v_ruskov

Потребител
Хайдееее по обяд с lirik употребяваме почивката на стрелбището, заети със :rambo: ... Ако има мераклии там сме от 12 до 13 часа :)
 

boceto84

Потребител
Здравейте и от мен :cheers:

'' mazdamx3 ''-
'' И аз съм от Ямболската''
случайино да имаш нещо общо с Електра Инжинеринг

нещо за неделя решили ли сте щото в събота съм зает до обяд
 
Нагоре