ЧЕСТИТКИ, ПРАЗНИЦИ, ХВАЛБИ. ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО. Нова придобивка.

bor1968

Потребител
Милене, честита да ти е новата Air Arms-ка. Пожелавам ти много радост с нея. абе то хубава пушка ама не е ли малко слаба ракия ;) ??? Най важното обаче е теб да те кефи.
Относно пружинките, мисля когато ги забравите, ние монтанярите да ви припомняме за тях :D. А има и друго: за нас стрелбата е само за удоволствие и с какво ще я практикуваме няма значение. При това положение, а и за стрелбата, която практикуваме наличните пружинки ни вършат работа :pardon:. Аз лично имам 4 бр. и нямамжелание нито да се разделя с някоя, нито да вземам нова. Ще си остана консерва :p. Сещам се и за още нещо: като останем само ние с пружинки на състезанията клас ПП ние от Монтана ще сме на 1-во, 2-ро и 3-то място, защото сме трима ;).
Айде и малко по темата да честитя и на останалите, здобили се с нови придобивки. Това май бяха Здравко, Фатален, Макс и ако съм пропуснал някой да ме извинява :pardon:. Много щастливи мигове с новите пушки :rambo:.
 
A

Anonymous

Гост
Благодаря, Янко. Пушката е избрана с тази мощност абсолютно умишлено. Иначе ПЦП във FAC версия, както знаеш, вече имам.
За да не е толкова еднообразно класирането в ППП, както го описваш, ще си запазя и аз пружинната пушка :p, дори имам идея по-нататък да си взема някоя по класна пружинна.
 
A

Anonymous

Гост
Тогава битката ще е оспорвана и по интересна. Ако обаче има съзтезание в клас до 17 джаула, призовата тройка за сега е ясна.
Честито на всички притежатели на такива пушки. Вие ще сте пионерите в тази област.
 
A

Anonymous

Гост
Освен ако със cdman не включим и жените ни в този клас, така ще станем общо пет състезатели. Освен това остава и интригата с подреждането в първите три места ;).
 

cdman

Администратор
milen.m написа:
Освен ако със cdman не включим и жените ни в този клас, така ще станем общо пет състезатели. Освен това остава и интригата с подреждането в първите три места ;).

Добра идея :)
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Мерси за пожеланията относно новата ми придобивка и дано "тъпкано да ви се връща" ;)
 
A

Anonymous

Гост
Няма да се притеснявате ............и други хора ще се присъеденят към минометмата стрелба на 40+ метра.............Тя жена ми без това се притесняваше , че стреля близко със спортен лък
 

BAD TORO

Модератор
ФТКС
И бата....мата :) Малко бавно ми се зарежда новия форум и докато се обърна се нароили едни Air Arms, едни DAYSTATE мани ,мани тц...ц...ц. :bravo: :bravo: :bravo: Тоя дядо коледа нещо много подрани. Сигурно се е объркал заради промяната в климата. Извод - пишете си писмата до него поотрано. В краен случай може и до Снежанка ако ви върже :-*, но при нея може да има изненада с подаръците :bomb: ;)
На всички който се сдобиха в последните дни с нови " играчки" ЧЕСТИТО :exclaim: :exclaim: :exclaim:
Да вземат да :cheers:
Макси, има време до коледа за едно бижу в 16 дж. Хайде доокомплектовай колекцията :) :rambo:
Още веднъж ЧЕСТИТО :exclaim: :exclaim: :exclaim:
С малко благородна завист :cheers:
 
A

Anonymous

Гост
За макс не е проблем да се окомплектова, а да се навие да участва в състезанието :). В Русе успя да се насили за първата фаза, в Узана въобще не участва, на следващата среща може и да не дойде на поляната, а да остане в хижата.
 

st_beer

Редовен Потребител
Честито на двамата рожденици NATAN и xpyn-xpyn . Да сте живи и здрави момчета :cheers: :cheers: :cheers:. Пожелавам ви да имате всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало. :cheers: :cheers: :cheers:
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Да сте живи и здрави момчета .
Много късмет ви жвлая и по-често да се виждаме.
183129.jpg

Жоро да не забравиш уговорката и да почерпиш.
 
A

Anonymous

Гост
Честито и на двама ви от мен! ДА сте живи и здрави и да ви честитим още поне 100 пъти тази дата ;)
 

NATAN

Потребител
Благодаря на всички които се сетихте за мен въпреки нередовното ми присъствие на стрелбите последно време :cheers:
 
Нагоре