Честита Цветница,стрелци.Тук съм на Рупите и въздуха и миризмите са уникални,в Сандански много убави хора,ако ли пък и открия някой от нашето хоби??Омаах едно много хубаво червено вино и ми едно кеф...
Честито Възкресение Христово!
Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни! Нека пламъка на любовта и добротата изпълва живота ни!
Честит празник, колеги!
Отбелязваме 149 години от избухването на Априлското въстание
Каквото и да кажем на този исторически ден, няма да е достатъчно, за да изразим своята почит и признателност към саможертвата на героите на Априлското въстание и национално-освободителното ни движение.
Дълбок поклон и на колене пред тези, които отдадоха живота си за българската свобода! Свобода, която така и не се научихме да пазим....
Бог да пази България!!!
Честит празник и нека както Св. Георги пронизва змея, ние със същата сила и храброст да пронижем злото, безхаберието, бездушието и да си върнем държавата обратно!
Ibi pote valere populus, ubi leges valent!
Народът може да бъде на власт, само там където са на власт законите!
Да отбележим 149 години от потушаването на априлското въстание! Поклон пред героизма на един град, чието население е намалено от 9 000 на 1300 души. Горд съм, че съм потомък на оцелелите! Пускам и малко снимки от събитието.
Имам значка - свобода или смърт 17 май 1876-1986 Батак, която нося с гордост и съжаление, по стечение на обстоятелствата съм се пръкнал на тоя свят на днешният ден....
"..., че и ний сме дали нещо на светът и на вси Словене книга да четът; и кога му викат: "Българину!" бесно, той да се гордее с това име честно...."
Из "Паисий"
Иван Вазов
Честит 24- май, Българи!