ЧАШКИ и СЛЪГОВЕ - представяне, видове, тестове

Пробвал съм до 36 грейна всичко в .25 на H&N

В сотис има ХН 34 и36 грейна в .249 даже си бях купувал преди време точно такива.
Аз заръчах вчера от пушката, но и там пише, че са последни бройки

Има 15% отстъпка за количества над 25 кутии.
Поръчката може да се комбинира с друга активна промоция и излизат доста по- евтини от България.

Има 15% отстъпка за количества над 25 кутии.
Поръчката може да се комбинира с друга активна промоция и излизат доста по- евтини от България.
А слъговете как пристигат от там? В смисъл дали са намачкани вътре из кутията? Защото последно време от H&N от 500 бр едвам събирам 100 бр читави слъгове.

Поръчвам основно от там последните години и смело мога да заявя, че слъговете поръчани от Пушка нямат нищо общо с тези от Мундилар! Или на кофти партида бях попаднал в Пушка, или на двойни стандарти.
Веднъж имах 2 наранени кутии от химикала, който винаги слагат за подарък от Мундилар, иначе никакви проблеми не съм имал. Няма никакъв брак.

Поръчвам основно от там последните години и смело мога да заявя, че слъговете поръчани от Пушка нямат нищо общо с тези от Мундилар! Или на кофти партида бях попаднал в Пушка, или на двойни стандарти.
Веднъж имах 2 наранени кутии от химикала, който винаги слагат за подарък от Мундилар, иначе никакви проблеми не съм имал. Няма никакъв брак.
Ако можеш снимай една кутия слъгове. За сравнение последния път като поръчах един пакет слъгове(5 кутий) едната кутия беше смачкана.Не само ударена ами направо си беше фабрично смачкана. Деформирани слъгове(.249 3гр) намирам около 1-2 бр на 500слъга. Просто са намачкани слъговете в предния край.

Последна промяна:
@The PuNiShEr
Извинявай, но аз не разбрах:
Наистина ли има страхотни резултати с това рошаво нещо?
Ако е така, то явно е че са копирали релефа на делфиновата кожа и "Алтарос" трябва да се замислят.:rolleyes:

Последна промяна:
@The PuNiShEr
Извинявай, но аз не разбрах:
Наистина ли има страхотни резултати с това рошаво нещо?
Ако е така, то явно е че са копирали релефа на делфиновата кожа и "Алтарос" трябва да се замислят.:rolleyes:
Да, наистина резултатите са страхотни. Акцента е че слъговете не изглеждат така зле с просто око, но погледнато през добра камера е направо плашещо за жалост.

В България трябва да се внесат от тези грамажи на тези марки , JTS-a съм го пробвал в този грамаж на 32 джаулова с газово бутало , беше по-добре от JSB 1.03

Attachments

• images-3.jpeg
    images-3.jpeg
    26.2 KB · Прегледи: 62
  • bb576462a621ce28fe35e56c1541d0c8c9a1.webp
    bb576462a621ce28fe35e56c1541d0c8c9a1.webp
    23.3 KB · Прегледи: 62
И гледам да ги правя в диапазон от 3 хилядни от грама. И за това и коридора на импакта е 0.5-7 м/с. Съжалявам не мога да кача клипа от вчера където ги тегля…

Back
Нагоре