Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.

Привет, колега! Имам същата оптика и ще се опитам да бъда полезен.
На първо време трябва да влезеш в менюто и да избереш профил - A,B,C и т.н...
View attachment 129487
След това отиваш на Нулиране
View attachment 129488
Там ти отваря следното меню...
View attachment 129489
Тук избираш цвят, вид на кръста, цвят и вид на попадението след калкулация.. и когато си готов отиваш на опция Корекция
View attachment 129490
Като там ти отваря меню в което трябва да зададеш на какво разстояние ти е мишената, да избереш на какъв зуум да гледаш и накрая има опция Замрази.
View attachment 129491
Поглеждаш мишената, стреляш и да речем попадението е долу в ляво. Нагласящ зуума от това меню така, че ясно да виждаш прицелната точка и попадението. Прицелваш пак на същото място и натискаш опцията със снежинката, за да замрази изображението. Цъкай го докато уцелиш да замрази така както си се целил при стрелбата. При вече правилно центриране на замразеното изображение си нагласяш кръста в попадението и тадаааа... Вече си готов. Запазваш настройките и се кефиш на стрелбата. Ако има нещо неясно не се притеснявай да питаш тук или на лично. Ще прикача и видео с прострелка, за да ти стане ясна цялата картинка.
В балистичното изчисление трябва да въведеш параметрите на проектила (дължина, тегло, калибър)
Тук в това меню ги записваш.Е точно тук удрям на камък, не намирам къде да въведа тези данни.
Извинявам се за размазаната снимка, но това ми излиза. Модел на плъзгане, първоначална скорост, надморска височина, температура, балистичен коефициент, височина на зрението,
Може би тези настройки се правят през приложението в телефона което свалих за тази оптика, но още не съм го разучавал...
На Pard DS 35 базата едното въртящо копче от горе изпълнява едни 90% от функциите. И е много удобно и лесно за настройка,работа и т.н.а не 4 копчета да изпълняват 10 функции, паралакса да е страничен а не челен
На Pard DS 35 базата едното въртящо копче от горе изпълнява едни 90% от функциите. И е много удобно и лесно за настройка,работа и т.н.
Алпекса е с 2 батерий затова държи много ама след някоя друга година тая вътрешната батерия започва да омалява и не се сменя. Иначе тежи колкото една голяма оптика с 34мм тубооще по зле че 1 копче управлява всичко - винаги съм го мразил това.