traun
Потребител
И сатър.....Който се интересува, може да попита Gadnqra или traun за качеството на каниите ми - те имат мой кании за поръчкови ножове.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
И сатър.....Който се интересува, може да попита Gadnqra или traun за качеството на каниите ми - те имат мой кании за поръчкови ножове.
Да, но на сатъра не направих снимки - забравих. Ако искаш ти побликувал.И сатър.....
Колега, благодаря за съвета. Пробвал съм но....оръжието трябва да е при мен, а това е невъзможно - по обясними причини защото формовам кожата по детайла.Колега Камото опитай и с кобури за пистолети и револвери,добра пазарна ниша е.
По- евтино би било,гипсова отливка(от подходящ гипс) на най-масовите модели кно.Или еър-софт копия,дори пластмасови играчки,които често са 1:1 с оригинала.Все пак мисля ,че полимерните холстъри са се наложили почти на 100%при пистолетите,за разлика от при ножовете.заготовка от 3Д принтер на
Аз имам 3 полимерни, само защото за моя няма нищо по магазините. Дори от тях само 1 е за модела и то от алиекспрес. Аз лично винаги бих предпочел кожа, но заниманието на колегата надали са професионални за да има купища форми.По- евтино би било,гипсова отливка(от подходящ гипс) на най-масовите модели кно.Или еър-софт копия,дори пластмасови играчки,които често са 1:1 с оригинала.Все пак мисля ,че полимерните холстъри са се наложили почти на 100%при пистолетите,за разлика от при ножовете.
Има си специални уреди за мерене на твърдостта.Всеки който закалява професионално(напр. Капо) има такъв. Има и китайски ръчни.А как мерите твърдостта? На мен това ми е интересно, предвид другите ми занимания освен реставрацията
Много добра изработка. Но принципно това си е специализиран нож, предназначен за дрането на тюлените от якутите. От там и името. За това и геометрията им е такава странна.Здравейте наскоро си направих 2 якуцки ножа един за съпругата ми и един за мен
И съм много впечатлен от резултата.
Освен с пили, може и с твърдомер. Повечето професионални термисти имат.А как мерите твърдостта? На мен това ми е интересно, предвид другите ми занимания освен реставрацията