Хапване, пийване, кой какво обича и как го прави

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Султан кебап.
IMG_20181117_154743.jpg
 

Attachments

  • IMG_20181117_134043.jpg
    IMG_20181117_134043.jpg
    321.9 KB · Прегледи: 59
  • IMG_20181117_134109.jpg
    IMG_20181117_134109.jpg
    276 KB · Прегледи: 55
  • IMG_20181117_140129.jpg
    IMG_20181117_140129.jpg
    307.4 KB · Прегледи: 54
  • IMG_20181117_141313.jpg
    IMG_20181117_141313.jpg
    361.6 KB · Прегледи: 56
  • IMG_20181117_141323.jpg
    IMG_20181117_141323.jpg
    271.7 KB · Прегледи: 55
  • IMG_20181117_142011.jpg
    IMG_20181117_142011.jpg
    203.1 KB · Прегледи: 54
  • IMG_20181117_142757.jpg
    IMG_20181117_142757.jpg
    214.9 KB · Прегледи: 55
  • IMG_20181117_142952.jpg
    IMG_20181117_142952.jpg
    217.4 KB · Прегледи: 58
  • IMG_20181117_143206.jpg
    IMG_20181117_143206.jpg
    108.5 KB · Прегледи: 55
  • IMG_20181117_144529.jpg
    IMG_20181117_144529.jpg
    183.5 KB · Прегледи: 55
  • IMG_20181117_144940.jpg
    IMG_20181117_144940.jpg
    138.3 KB · Прегледи: 54
  • IMG_20181117_152828.jpg
    IMG_20181117_152828.jpg
    261 KB · Прегледи: 55
  • IMG_20181117_152924.jpg
    IMG_20181117_152924.jpg
    307.5 KB · Прегледи: 54
  • IMG_20181117_154426.jpg
    IMG_20181117_154426.jpg
    185.1 KB · Прегледи: 58

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип

Attachments

  • IMG_20181204_160816.jpg
    IMG_20181204_160816.jpg
    268.7 KB · Прегледи: 13
  • IMG_20181204_160823.jpg
    IMG_20181204_160823.jpg
    227.5 KB · Прегледи: 13
  • IMG_20181204_161316.jpg
    IMG_20181204_161316.jpg
    450.5 KB · Прегледи: 14
  • IMG_20181204_161332.jpg
    IMG_20181204_161332.jpg
    282.8 KB · Прегледи: 13
  • IMG_20181204_161342.jpg
    IMG_20181204_161342.jpg
    368.9 KB · Прегледи: 13
  • IMG_20181204_161348.jpg
    IMG_20181204_161348.jpg
    293.9 KB · Прегледи: 13

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип

Attachments

  • IMG_20181128_135311.jpg
    IMG_20181128_135311.jpg
    342.7 KB · Прегледи: 28
  • IMG_20181128_135318.jpg
    IMG_20181128_135318.jpg
    173.6 KB · Прегледи: 27
  • IMG_20181128_135338.jpg
    IMG_20181128_135338.jpg
    235.1 KB · Прегледи: 24
  • IMG_20181128_135429.jpg
    IMG_20181128_135429.jpg
    137 KB · Прегледи: 26
  • IMG_20181128_135454.jpg
    IMG_20181128_135454.jpg
    207.4 KB · Прегледи: 24
  • IMG_20181128_141952.jpg
    IMG_20181128_141952.jpg
    249.5 KB · Прегледи: 23
  • IMG_20181128_142032.jpg
    IMG_20181128_142032.jpg
    195.4 KB · Прегледи: 25
  • IMG_20181128_142053.jpg
    IMG_20181128_142053.jpg
    226.2 KB · Прегледи: 25
  • IMG_20181128_142105.jpg
    IMG_20181128_142105.jpg
    321.2 KB · Прегледи: 25

lynx

Редовен Потребител
Цар си! Перфектно изглеждат!
Сега остава да нацелиш и комунистическите пирожки от едно време и грешка няма да имаш.
Онези с хрупкавата коричка, плуващи в мазнина :rolleyes::)
Пробвал съм 100 рецепти и всичките са удар в гредата, нищо общо с истината :mad:
 

Nikola

Потребител
Иводок, вредиш ни на здравето колега. Текат ми лигите направо. Отивам ей сега да изпразня хладилника, че като ги гледам тия снимки ми се отвори апетита.
 

Djack

Редовен Потребител
Ей туй е Едене и за финал няколко кила салам "народен" на скарата, да си доядат.
Майстори големи. Табиатлии, а и с техника разполагат.
А в Пловдив, веганите и джендърите, изплашиха кмета и провалиха хубавото мероприятие! Сега ще трябва да чакат на баба и дядо да им изпратят от село, и извън обсега на камерите на телевизията, да хапнат кожичка, сланинка и бахур!
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Аз вече два парцала по килограм притиках.
От седмица имам заложено едно парче килограм и половина.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Аз тепърва ги почвам, ама само сухо..Днес вакуумирах 38 пакета с по 2 подкови и 20-на с по 3.
Е, оставих и нещо да има за утре да се нареже, че сите гости дето чакаме ги лапат с червено за пиене, че и без.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Моят вариант на домашен шунковар.
Пластмасова кутия от сладолед 2 литра. Две пръчки за подложки под кутията в тенджерата. Месото предварително осолено и овкусено в продължение на седмица. Поставено в найлонова торба и затиснато с метална неръждаема тежест. Два часа и половина на 85 градуса. IMG_20190110_180732.jpg IMG_20190110_180704.jpg
 

Attachments

  • IMG_20190110_180622.jpg
    IMG_20190110_180622.jpg
    408.8 KB · Прегледи: 42
  • IMG_20190110_180641.jpg
    IMG_20190110_180641.jpg
    226.7 KB · Прегледи: 41
  • IMG_20190110_180743.jpg
    IMG_20190110_180743.jpg
    278.8 KB · Прегледи: 42
  • IMG_20190110_180801.jpg
    IMG_20190110_180801.jpg
    260.7 KB · Прегледи: 42
Нагоре