ХФТ/НХФТ - ,,The river of DEATH" - Монтана 13-14 август 2011

klmn

Потребител
Явно е било страшен купон,абе като гледам снимките по горе,аз бих си сложил ложата на пушлето в чаталестата пръчка за стабилност,вместо да лягам до нея,или от там не се вижда мишената?
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Оттам слънцето светеше право в оптиката и очите ти, а мишената беше на 30-на метра в сянката на тъмно. Не знам Янко дали ще качва подробни резултати, но ще е интересно да се види колко души са я уцелили, както и 11-та ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Поздрави за организацията и много Ви се радвам че сте изкарали страхотно.
Гледам на снимките братушка го влече подводен риболов решил е да става харпунджия :lol: :lol: :lol:.
Честито и на победителите :cheers: :cheers: :cheers:
 

братушка

Редовен Потребител
Аз легнах във водата не заради стабилност на позата. Просто низкото, късно-следобедно слънце светеше ми точно в очите и когато поглеждах в оптиката виждах само отражение на собственото си око. Като се измествах с малко повече от метър встрани, под сянката на дървото, мишената, макар и лошо, но се виждаше. Това ми даде една точка.
Иначе сутрин, когато слънцето там идваше странично, мишенката лесно си падаше и от прав с лека подпора на колчето. Всъщност колчето не беше баш забито в дъното, там е тотален камънак. Беше просто подпряно с 3 големи камъка колкото да не падне и се клатеше както си искаше.


ПС: а и водата не беше студена, беше много чиста, и беше дори приятно.
 

dp1962bg

Потребител
ФТДМ
Най-после да се включа и аз. Много голямо БРАВО за организацията и терена. Времето беше с нас и дето вика Вальо идването си струваше всеки километър. Монтанските ловци на железни зверове доказаха, че със желание и сърце се постига всичко. БРАВО.
 
A

Anonymous

Гост
Благодарности и от нас,за положения труд от организаторите и за приятното изкарване на двата дена с вас.Монтанярите пак се представиха както винаги-на ниво.Надяваме се пак да се виждаме на лагерен огън и на хубава скара,а и да постреляме /междудругото/. :cheers:
 
A

Anonymous

Гост
Ама си го взел приклада на Боби направо за бухалка ;)
Бива ли така бе Янко? :D
 

bor1968

Потребител
Реших да счупя приклада и пушката, че да му спестя малко мъки на Боби. Той за един ден я разглоби няколко пъти и то за норматив /както в казармата разглабяхме калашника/. Ма като го видях, че гледа тъжно се отказах и направих една фотосесия с приклада :D.
Тя на Боби работата стана - хубаво стреля, ама не може да почне :D
Тая пушката зароди много противоречиви чуства в мен. Като я погледнеш, все едно е взета от детски магазин, а като стреля е като топ :crazy:. Сигурно е разработка на КГБ или ЦРУ.
Бях в една група с Боби и трябва да получа вредни, така трещи тая пущина, че са нужни антифони на околните, но понеже е готин му прощавам за причинените слухови вреди. ;)
:cheers:
 
Нагоре