ХАТСАН Torpedo 155 Quatro SAS кал 5.5 мнения ако може

Sen

Редовен Потребител
Венци, недей по-добре... Не се подлъгвай по величавите съкращения на комшиите, които са препратки към други известни акроними и брандове... Като SAS и Quattro. Нито е audi-то на спусъците и пушките, нито е нещо "невероятно" като нечии специални служби, пък били те Special Air Services на бритовете или някои други. Hatsan = нужда от доста доработки, помисли добре имаш ли желание и възможност за такива, съответно дали искаш да загубиш пари и време за стреляне впускайки се в тях.
 

xpresident

Редовен Потребител
Hatsan = нужда от доста доработки
Какви доработки се правят за да се реши проблема с меките и неподходящи за оръжие стомани?
препоръчайте ми нещо .
Сега няколко човека ще ти препоръчат Комета. Иначе Вайраух или 2-ра употреба Хайнел, Славия, ИЖ
 

t.marev

Редовен Потребител
Благодаря за отговора много е важно за мен мнението ви . Весели празници

препоръчайте ми нещо .
Ми то, да ти препоръчат колегите, ама ти много такова време си избрал....На първо четене, ти препоръчвам марка Свински врат, модел Тракия в калибър "колкото повече-толкова повече", в допълнение със стъклария Мерло 3Х500...това като за начало. В хилядолетната си история, човечеството не е успяло да измисли по-добра комбинация, гарантирано!

А за железарията....щом си се насочил към определен модел, значи имаш нЕкви съображения, предпочитания, изисквания, симпатии, рамки ако щеш....вероятно си наясно какво искаш да правиш с нея.....та ако споделиш част от тях, ще улесниш значително експертния отбор и всеки с радост ще ти даде основни насоки за размисъл.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Вземи си нещо направено в Европа(без Гамо и малките модели на Комета и Норика)!Всичко останало е шменти капели,тоя Хасан у нас си е 500лв.+.Ако ти е за мощност се насочи към моделите 125-135 пак на Хасан, ако ти е за виксирана цев Гамо ЦФХ ,ако ти е за оптимално качество и цена Комета 400,ако ти е за нещо истинско Вайх ,Валтер ЛГУ/ЛГВ и на горе,успех !
П.С
Хасан имат неуспорими качества,като добри дървени приклади и натрупване на шлосерски опит !
 

bleu81

Редовен Потребител
Благодаря за мненията много са ми полезни но мисля че вече на 100% избрах и това ще е Вайраух Hw 77 k 5.5 може да дам някой лев повече но поне да си струва .

Във форума се продава една такава. Доколкото знам е почти нова с две пружини, 16джаула и 23 джаула.
 

petar78

Новодошъл
Последна промяна от модератор:
Нагоре