Фейсбук група ВЪЗДУШНИ ПУШКИ

• Автор на темата Автор на темата Gadnqra
  • Начална Дата Начална Дата
А какво стана с НПО-то което имаше инициатива да се регистрира? Това също е вид защита за нашата общност.
Имаше информация, че предстоят промени в закона и право да притежават ВО ще имат само членове на спортни клубове по стрелба. Идеята беше да се регистрира Спортен клуб по стрелба в който всички да членуват.
Към момента отпадна тази идея за законодателна промяна, т.к. ВО не са на дневен ред за властимащите.
Затова проектът в момента е на пауза.

Gadnqra - Ники, мисля че е време да има тема специално за това, направена от теб и ти да диктуваш стъпка по стъпка какво да правим, за да си вземем пушките обратно. Трябва лидер и обединявяне и да почваме да вървим напред - докато си седим така държавата има изгода.
Засега, тук ще обявявам всичко, което се случва по нашия казус и ще предлагам, какво е удачно и как да се действа. Всичко, което правя е добре премислено и съгласувано с адвоката ми Андрей Желязков - Бай Колю. Засега чакаме прокурорът да реши, какво иска. За съжаление, кривосъдието в България е и бавно.

Не гледам новини от много време. Дано детето да е добре и тоя рапон да го съдят и повече пушка да не пипне.

Намерих статия по въпроса ЛИНК

"Заподозреният е криминално проявен за наркотици и кражби." - той си е за затвор отвсякъде.

Последна промяна:
Аз пък лично се дразня от преиначаването на информацията от страна на драскачите, за да звучи по-стряскащо и плашещо. "Прострелян" има съвсем друго значение от "уцелен с гумено топче". Дебилът е за затвора, това е ясно, но акцентът тук пак е върху "лошото оръжие", а не върху рецидивиста. Ако напиша "Мъж се прободе сам, в дома си", не е точно същото като "Порязах се, докато режех маруля, в кухнята", нали?! Мразя псевдо журналята, гладни за сензации, до степен, сами да ги създават.

Това се търси колега, съответно медиите и това предлагат - проста аритметика на търсенето и предлагането .. Биг Брадър, Смол Систър, пед*раси, чалгаджии - туй иска електоратът...

Мразя псевдо журналята, гладни за сензации, до степен, сами да ги създават.
Чудесна илюстративна история за такива от тази сутрин: пътувам с влака от Перник за София. На съседните седалки седи някакъв чичо, който проведе няколко пъти следния разговор: А бе ти познаваш ли някой астролог, нумеролог или подобен, който да е достатъно луд да направи хороскоп на БФС и да каже кога ще станем световни шампиони?
После същият говори с друг и му обясни, че си представя материала като 50 реда с 3-4 снимки в раздела "Жълт спорт".
Пълен резил.

Аз пък лично се дразня от преиначаването на информацията от страна на драскачите, за да звучи по-стряскащо и плашещо.
Напълно подкрепям! Ако един такъв драскач дойде y вас да ти разгледа колекцията от пyшки, ще напише, че е видял цял арсенал с над хиляда боеприпаса т.е.3-4 кyтии чашки.
Бас ловя, че въпросния инцидент е банален нещастен слyчай, докато хлапетата са си играли

Питаш ли ме мен, какво ми е, след тези бисери:

Attachments

• Screenshot_20251015_160824_Gallery.jpg
    Screenshot_20251015_160824_Gallery.jpg
    174.4 KB · Прегледи: 98
  • Screenshot_20251015_161058_Gallery.jpg
    Screenshot_20251015_161058_Gallery.jpg
    113.1 KB · Прегледи: 97
  • Screenshot_20251015_161106_Gallery.jpg
    Screenshot_20251015_161106_Gallery.jpg
    80.8 KB · Прегледи: 99
  • Screenshot_20251015_161118_Gallery.jpg
    Screenshot_20251015_161118_Gallery.jpg
    43.2 KB · Прегледи: 97
Няма оправия в тая държава. Дано всичко да е приключило благополучно. То за няколко въздушни пушки ще те изкарат най-големия престъпник. То най-вероярно няма какво да направят ,но стига нервите и притеснението които ти създават!

Здравейте, приятели. С гордост и радост искам да ви съобщя, че оръжейна работилница "Еъргънс" официално започна своята дейност:
Ремонт, тунинг и профилактика на всички видове въздушно и огнестрелно оръжие.
Докато изминавах този дълъг и труден път, вие бяхте до мен, подкрепяхте ме и ми дадохте сила да постигна този успех. През цялото време до мен беше и моят дългогодишен приятел Андрей Желязков - Бай Колю, който ми помагаше стъпка по стъпка да сбъдна тази мечта. Специални благодарности и на Павел и Чавдар от Danube Airguns - големи хора и големи мои приятели.
След Нова Година очаквам развитие по темата с иззетите пушки и моите вещи и пари - ще се боря докрай и за тях.

Attachments

• 20251217_012847(0).jpg
    20251217_012847(0).jpg
    287.5 KB · Прегледи: 68
Последна промяна:
Здравейте, приятели. С гордост и радост искам да ви съобщя, че оръжейна работилница "Еъргънс" официално започна своята дейност:
Докато изминавах този дълъг и труден път, вие бяхте до мен, подкрепяхте ме и ми дадохте сила да постигна този успех. През цялото време до мен беше и моят дългогодишен приятел Андрей Желязков - Бай Колю, който ми помагаше стъпка по стъпка да сбъдна тази мечта. Специални благодарности и на Павел и Чавдар от Danube Airguns - големи хора и големи мои приятели.
След Нова Година очаквам развитие по темата с иззетите пушки и моите вещи и пари - ще се боря докрай и за тях.
Най после нещо хубаво и позитивно! Успех колега!

Ники успех!

Back
Нагоре