ФТ състезание "Огнен ноември-ІІ" 24.11 - В.Търново

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Архитекта написа:
dinkata написа:
Ако беше в НЕДЕЛЯ, щеше да е по - добре (от към посещаемост) ! Голяма част от българите работят в Събота
Динка, предходните две мероприеятия на ФТ Движение "Мускетари" - Купа "Балкантрейд" и "Ловешки Поляни-ІІ" също се проведоха в СЪБОТА и имаха много добра посещаемост. Не виждам с какво се е променило работното време на българите от лятото до късната есен на 2012 г ??? ?!
За мен лично днешното мероприятие имаше много добра посещаемост, за което още веднъж Благодаря на всички гости :cheers: !

P.S: Моля за извинение лауреатите в днешното състезание: предвкусвайки трепета от активирането на фойерверките пропуснах да подпиша грамотите ви в графата "Главен съдия" :rose: .
Както каза kid много късно оповести датата за Неделя бях на 100% готов да дойда, за събота имах ангажимент и аз както много хора, и ако се знаеше по от рано можеше и да се наредят работите. Ето затова много хора не успяха да дойдат най-вероятно ;)
Иначе поздравления за мероприятието и добрите резултати :cheers:
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Попълвам таблицата, ама нещо убойните зони не ги виждам описани :(

ПП Прикачвам и файла с подробностите:
 

Attachments

  • Klasirane 24.11.2012.xls
    38 KB · Прегледи: 76

stelibg

Потребител
Ще започна с благодарностите - към всички, които спомогнаха това мероприятие да се осъществи. Има места, които просто са създадени за ФТ, но това не е било едно от тях. Мястото е облагородено, чрез труда на Пламен и фирмата, която е спомогнала да се осъществи идеята му. БЛАГОДАРИМ!

Гледайки таблицата, която fatalen е публикувал, си личи кои са майсторите - вижте колко са уцелили първа мишена. Честито на колегите, заели призовите места!
 

lynx

Редовен Потребител
Като гледам класирането, Вальо направо е избухнал този път! :bravo: :bravo:
За една бройка да се намърда между медалистите ^-^ :cheers:
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
lynx написа:
Като гледам класирането, Вальо направо е избухнал този път! :bravo: :bravo:
За една бройка да се намърда между медалистите ^-^ :cheers:

Сменил е позата и резултата е налице. Май и аз ще почна да се гърча така... ;)

2012-11-24-0008.jpg
 
A

Anonymous

Гост
Поздравления за всички участници в мероприятието! Като гледам снимките, изкарали сте си по-вече от добре.
Жалко, че състезанието беше в събота. Имах ангажимент и нямаше как да дойда. :'(
Нищо, догодина ще наваксам.
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Позата съм я сменил от година ама кръста на оптиката пак не седи на едно място. Все обикаля да го....
Резултата който постигнах (за мен отличен) се дължи на следния хранително-напоителен режим. 200 гр. домашна гроздова 50[sup]о[/sup] ракия. Салата снежанка, мезе суджук. Вратна пържола 52 номер с пържени картофи и Първомайска лютеница( Динко още едно благодарско) полята с 500 гр. домашно вино от мерло тазгодишно. За десерт 50 гр Метакса 5 звезди със парче After Eight.
На сутринта много не ми се ставаше ама.... няма как. През деня усещах лек приятен, махмурлук, абсолютно спокойствие и никакво треперене на крайниците и телесата. Абе...нирвана :cheers:
Вечерта след състезанието бях много на кеф. Повторих дажбата в една механа с леки промени на храната и десерта.
Неделя - личен ден. Сън до обяд всички дразнители изключени.
През седмицата намалявам напитките с 30%. И така цяла зима. Така постигам аз 49 точки :crazy:
Който иска да постига 55 точки да пита Божо как става ;)

П.П. Рачо ние в Търново не пием, само поддържаме форма, да няма изненади ;)
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Имаше и един "провокатор", който се опита да вклини в състезателната програма друга дисциплина :D :



Специални благодарности на Дидо, който без намерение да участва в ФТ състезанието се включи пълноценно като мускетар от първата до последната минута на срещата :cheers: !
Браво на Вальо за постигнатия резултат :bravo: ! И през 2012-та не можахме да стъпим в челната тройка, но ... следващият състезателен сезон тепърва предстои. Да си пожелаем късмет в стрелбата и най-вече: До нови срещи с всички наши приятели - ФТ стрелци :cheers: !
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Поздравления и от мен към Дидо. :bravo: :cheers:
Въпреки неучастието си присъства на мероприятието.
Дано не го счита за загубен ден. ;) ;) ;)
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Коментарите относно посещаемостта на състезанието, избора на дата и момента на насрочване на срещата поутихнаха и се включвам с отговор по тези въпроси:
1. Колкото и да ни се иска - не можем да посетим всички мероприятия през сезона. На едни ще отидем, други - ще пропуснем :pardon:.
2. Това мероприятие имаше огромна посещаемост: 12 приятели от близки и далечни региони ми дойдоха на гости и се забавлявахме от сърце :yahoo::

Единственият въпрос, който си задавам след домакинство на среща е не "Колко", а "Как" ? Т.е. не колко са били участниците, а как са прекарали те по време на мероприятието ?
3. Да се организира състезание в края на ноември е доста по-различно, отколкото през другите сезони. Времето вече е студено и труднопредвидимо. Насрочена отдалеч дата носи голям риск да бъде отложена поради неблагоприятно време. Затова предпочитам да не създавам такова неудобство на колегите /да си настройват плановете и след това пак да ги пренастройват/ и обявих срещата 5 дни преди датата на провеждане. Но за това точно състезание /и със същата дата - 24-ти ноември/ се пише от месец насам в мускетарската тема. Който се интересува от нашата дейност - отдавна е разбрал за мероприятието.
4. Неделята е ден, отреден за почивка. Предпочитам да се събудя със спомена от поредното преживяване с приятели, да гледам снимки и клипове от състезанието, да си разтоваря на спокойствие "катуна" от колата и да прибера и подредя всичко по местата. Тази среща приключи по програма в 17.15ч. Оттам нататък далечните гости имат 3 часа път, разтоварване и ... ако са на другия ден на работа - не виждам къде му е кефа и почивката :-\. Затова - за мен денят за еднодневни състезания с два кръга е Събота. Инициативите ми в Търново вече трябва да са повече от пръстите на едната ми ръка и всичките са били така - в съботни дни :yes:.
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Много точна казано от Пламен и на място.
Подкрепям поста ти.
:cheers: :cheers:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
CaMyPau написа:
Сменил е позата и резултата е налице.
И мен ме изненада Вальо, че и ми обърка фотоплановете: почти всички позиции бяха суперудобни за любимата му поза "легнал". Та се бях наточил да го снимам как се въргаля в тревуляка :D. Пък той нашия междувременно се изучил за ... "южноафриканер" ;) :bravo: !
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Публикуваните фотосесии и видеоклипове дават много реалистичен поглед към срещата. Останалото ... то е само в спомените на присъствалите :).
Това беше третото и заключително мероприятие на ФТ Движение "Мускетари" за 2012г. По преценка на модераторите темата може да бъде архивирана.
До нови срещи, приятели :cheers: !
 

BAD TORO

Модератор
ФТКС
Браво! Отли4но състезание.
Страхотна групираност при зарята. Вси4ки попадения са в 15 мм.
Пиротехника ма е тренирал тайно :cheers:
 
Нагоре