ФТ Пловдив-Асеновград 2х50 29-30.10.2016г

Има възможност за печено агънце. Нека видим има ли мераклии. Подробности в темата

  • Искам

    Votes: 11 78.6%
  • Неискам

    Votes: 3 21.4%

  • Total voters
    14

Dominus

Редовен Потребител
Много хубава местност. Много приятно състезание, добре организирано, макар на моменти прекъсванията да бяха прекалено много. Днес вятъра го направи още по-приятно. Много скъпарско място за отдих и запой, бих казал кожодерско. Последното не го приемайте като упрек. Нека все пак за в бъдеще да има по-нормални като цени места.
 

vas2308

Редовен Потребител
ФТКС
И аз, макар и само втория ден си изкарах чудрсно. Хареса ми трасето и мястото. Благодаря на организаторите. Яд ме е че не можах да участвам и двата дни...надявам се да има пак състезание на това място.
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
На мен лично мястото мн ми хареса.Стаята ми беше чистичка,топла и мн приятна.Имаше си кърпи за душ да си вземе човек,топла вода..... За мен лично 25лв за условията са си мн ок по-добре да дам 10лв повече,но да съм като бял човек, а не 15лв и да съм като скот.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Моята кърпа беше стара и с петна от изгорено. В стаята не работеше нито един контакт. На вратата ни липсваше въобще патрона за заключване. Леглата с това разположение бяха доста тесни и няколко пъти се будих на ръба да се търкулна на пода. Банята освен че беше обща за стаите, беше и малко занемарена /да не съм по груб/.. 2 лв за кафе за което чаках 30 мин. Това дори по бензиностанциите го няма. Но все пак поносимо. Пак бих отишъл. Поне както каза Румбата беше топличко. Хората са гостоприемни и приятелски настроени. Камината до масата е супер. Мястото е уникално. Като тегля чертата нещата се уравновесяват. Ще се радвам да стане традиционно мероприятието и дестинацията. Благодаря на всички които с организация и с присъствие помогнага това да се случи !
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Като непретенциозен човек, бих казал, че базата е чудесна. За 25 лв. неможе да бъде "Хилтън". За вечерята свински карета с гарнитура, заешка супа, която беше супер и две бири съм дал 13 лв. толкова ми поискаха. Ако пиех кафе щяха да станат 15 лв., закуска си нося винаги защото съм по особен в избора на храна. И в Троян да бях пак щях да ги похарча тези пари. Радвам се, че ги похарчих с вас приятели, което по ме радва. Пари се изкарват, приятни моменти като тези два дни не купуват.:cheers:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Прекрасно мероприятие в красива местност сред златистите цветове на есента ! За мен беше много вълнуващо след повече от две години пауза да се видя с приятелите от ФТ кервана ! Радващо е, че срещнах и доста нови за мен лица. Поздравления към домакините за ентусиазма и положения труд, с пожелание за още срещи занапред в този регион !
AS_1.jpg AS_2.jpg AS_3.jpg
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Само да вметна, че това мисля е първата двудневна среща, дано не греша в която след стрелбите не клечахме с мръвки около барбекюто и дялахме салата и мезета, а си бяхме седнали кротко първо на тефирич с прекрасна гледка и любима напитка на приятен разговор и после край камината си говорихме и спорихме приятелски, а друг се грижеше за храната. Така, че нека има и от двата вариянта срещи, не е беда.
 
Последна промяна:

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Абе Ванка. ти сериозно ли. Чети малко по внимателно. Няколко поста по назад има подробно класиране.
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Благодарим на всички които уважиха мероприятието. постарахме се да направим едновременно едно интересно и сложно трасе така че да има от всичко по малко. надяваме се да ви е харесало. съжаляваме за прекъсванията но все пак инвентара не е нов и създава проблеми от време на време. в местноста има доста диви животни които допринесоха затова. наистина цените в ресторанта бяха малко завишени и нещата ставаха бавно но все пак е конна база и не приемат групи от 30 човека всеки ден. както и да е важното е че поне според мен се получи интересно събитие. трудно се намира частен терен подходящ за фт че и с леглова база и ресторант. мислим мероприятието да стане традиция и ще се радваме ако се събираме все повече хора. благодарности отново. радвам се че ви познавам.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Мисля че няма нито един от нас който да не повтори гостуването там. Те цените са си цени, но не са непосилни или безбожни.. Мен ми хареса много и даже другия път ще си взема фотото да си направя хубави снимки от това прекрасно място. А за терен за състезания е разкошно. Само дето тия нашите топ шутъри ако нямаше вятър втория ден щяха да са с по 47-48-49 точки.. Ма догодина ще ги видим. Нали ? :cheers:
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Без "чара" на вятъра и теченията в дерето, трасето ще омръзне бързо.
А така е винаги интересно, както трябва и да бъде.
 

kid

Редовен Потребител
ФТКС
Ето резултатите от 2011-та.
Формата бе 2х30.



Клас 16
1. Божидар Чудомиров - AA EV2-53т.
2. Милен Миладинов - AA EV2-49т.
3. Даниел Начев -AA S400-46т. (+3т. в надстрелването с Станчев)
4. Станислав Станчев -AT 44 -46т. (+2т. в надстрелването с Начев)
5. Бранимира Србинова- AA S400-44т.
6.Илияна Кокошарова - AA S400-32т.
7.Тихомир Тодоров -AA S400-25т.
Калоян Дулев - AT 44---- 24т.( само 1 кръг)


Клас Неограничен.
1.Татеос Нигохосян -evanix- 47т.
2.Злати Шумаров -Daystate- 43т.
3.МИлена Нигохосян- evanix- 39т.
4.Робер Иванов -BAM 50- 38т.
5.Йордан Петков -BAM 51- 34т.
6.Димитър Кавков - AA S400- 32т.
7.Динко христозов - BAM 50/ AT44-10-29т.
8.Малин Динков - BAM 50- 24т.
9.Силвия Тодорова - PERIL- 23т.
10.Христо Димитров -AA S 400- 19т.
Георги Терзиев - BAM 50- 27т. ( само 1 кръг)
 
Нагоре