ФТ ПЛОВДИВ 24 О7 2010

Статус
Заключена за публикации

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
И а да изкажа благодарност към организаторите и положения труд от тяхна страна :cheers: :bravo:, беше много хубаво но за мен беше много кратко, съжалявам че втория ден не можах да присъствам по-независещи от мен причини, вързаха ми тенекия с транспорта и си останах вкъщи :'( :'( цял ден ми беше криво, че и до сега още не ми е минало.
Честито на победителите :cheers: и до нови срещи :goodbye:

ПП: Динка я вземи си помисли да си вземеш една Б40-ка, с нея май стреляш по-добре от колкото с Хасана ;) :cheers:
 

andi

Редовен Потребител
Любо, има защо да съжаляваш - виж с колко водеше първия ден , а сега :wall:
А за транспорта още за предния ден ти писах, че пътувам от Тракия .

пп Грамотата ти е в мен, на нея Тихомир написа готино мото .
 
A

Anonymous

Гост
Най-после и аз успявам да седна пред компа /и с малкото време което имам/да напиша коментар за изминалите два дни и протеклото мероприятие.

Ще започна с ОГРОМНАТА БЛАГОДАРНОСТ към хората оказали съдеиствие за организирането и провеждането на мероприятието.
На първо място колегите от София-Божидар и Бате Явчо които осигуриха мишените на софиската група и бяха основните изпълнители и организатори по подреждането на трасето подпомагани от колегите от Русе ,Монтана,Казанлък,София и Пловдив.Благодаря на всички за оказаната помощ и съдеиствие,защото без тази безкористнос просто НЯМАШЕ ДА ИМА СЪСТЕЗАНИЕ..С общи усилия след 2/3 часа трасето,отцепването на района,зони за прострелки ,мишени на различни дистанции за тренировка бе по местата си и можехме да седнем за почивка и да изчакаме падането на температурите за началото на състезанието.
Благодарност на собственика на магазина "ХАН КРУМ", намиращ се на булевард "България" ,които изпълни обещанието си да докара на мястото стоки от магазина и те да бъдат на преференциални/складови/цени за всички участници.За съжаление поради малко по-късното пристигане на буса,много от участниците не разбраха ,че освен съчми,имаше оптики, и други неща на които цените също бяха на промоция.Поради започналото състезание основния акцент бяха съчмите,но дори и това ,мисля,че жеста заслужава искрените ни благодарности. Цени няма да коментирам/който е бил ги знае/.

Знаете мнението ми,че за мен лично е по важно да се съберем и да прекараме приято времето заедно ,отколкото самото състезание и точно по тази причина мога само да кажа/както на мястото на състезанието така и времето на масата /-БЛГОРАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!

Много от хората продължават да питат защо се получи така.На този въпрос ще отговоря по-късно в отделен пост и ще обясня причината.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
@andi Нямаше как да знам че ще стане така, иначе право с теб щях да дойда :wall: :wall: :wall:, само да попитам някой да ми е намерил слънчевите очила ? не че са ми болка за умиране, стана традиция вече някой да забрява по-нещо ;) ;)
 

poacher

Потребител
Благодарности на всички!
На домакините за госторпиемството (и за пушката за втори кръг)!
На останалите - без вас нито състезание, нито весела част, така че... БРАВО!
Прекарах си много добре :exclaim: :cheers: До нови срещи...

P.S. Ще си позволя да пусна една табличка за по-прегледно :)
FTPlovdiv2010Results.png
 

Attachments

  • FT Plovdiv 2010 Results.PNG
    FT Plovdiv 2010 Results.PNG
    49.2 KB · Прегледи: 76

andi

Редовен Потребител
С таблицата е мноого по добре . Благодаря .
Може ли да я пуснеш голяма , за да не трябва да се отваря :cheers:
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Първо искам да благодаря на неворятните домакини Сиси и Тишо. Няма какво да кажа! Вие го видяхте в очите и по лицата на хората и това е най-точната оценка за всичко, което направихте :rose:

Благодарности на организаторите, които направиха факт първото състезание по ФТ в Пловдив :bravo:. Дано не се обезкуражат и да стане традиция провеждането на такива състезания под тепетата. Ако има нужда от помощ, ние сме насреща.
Оказа се, че за пореден път желанието е по-силно от неволите, които могат да се случат в последния момент. С общи усилия направихме състезанието. Радвам се, че много хора се включиха в аранжирането и прибирането на трасето. Надявам се и да има нови сподвижници в идеята за ФТ.
Честито на победените :p :p :p ;) ;) ;)
Наградите бяха много оригинални. Таман да не ми се повтарят :-[
 
A

Anonymous

Гост
Здравейте приятели.Писах,че ще дам обяснение ,но мисля,че просто няма смисъл.Всяка капка пот си е струвала труда,след като хората дошли на това мероприятие са доволни и са прекарали добре.
Само ще кажа,че до четвъртък мислех,че ще съм един от участниците и даже не бях влизал във форума поради лични ангажименти,а в следващия момент за един ден се превърнах в организатор-нещо от което винаги съм гледал да се измъкна.

Който държи да научи причината нека отправи въпрос към Яшо с конкретно питане,за такса,условия,регламент кой е организатор и ако той отговори с цифри ,а не с подмятания и недомлъвки сами ще разберете.

За мен тези мероприятия са повод за да се видя и порадвам на приятели от цялата страна с които се познаваме от години и да се видя с нови бъдещи такива,а не като случаино срешнати за час поради стечение на обстоятелства.

Това се направи за всички онези които не исках да останат с неприятен привкус в устата от първата среща по ФТ в Пловдив.


БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ГОСТУВАНЕТО И ЗА ПРЕКРАСНОТО ИЗКАРВАНЕ!
 

DANNY

Редовен Потребител
mmst написа:
..................................................
Който държи да научи причината нека отправи въпрос към Яшо с конкретно питане,за такса,условия,регламент кой е организатор и ако той отговори с цифри ,а не с подмятания и недомлъвки сами ще разберете.

...............................................


Заслужава си да се чуе отговора!

И нека този който отговаря да има предвид, че всеки разговор проведен по телефона е слушан на говорител поне от няколко човека свидетели!


Много искам да чуя отговора!
-конкретен отговор на зададения въпрос, без общи прикаски!

Даже настоявам да чуя отговора!


За да разберът всички за чии труд ставаше въпрос и кой на кого плюе в/у трудът му.

Така ще се спре с тези простотии и ще се види, кой кой е!



И понеже бях нападнат и в темата на Пазарджишката група.....
Да кажа само -Аз вярвам на хора които ги познавам от години и не се доверявам на хора които съм ги видял 1 или 2 пъти!
 

angelmr

Редовен Потребител
Каквото е казано, казано е. По желание на участниците в дискусията, темата се заключва. Събитието вече е минало, и класирането е публикувано.
До следващото състезание. :)
 
Статус
Заключена за публикации
Нагоре