ФТ Движение "Мускетари"

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Колеги мускетари,
Най-сетне са изпълнени всички точки по организацията на предстоящото състезание, касаещи рекламни фирми, спонсор и ресторант. Днес в 14.17ч. с Вальо затъркаляхме последния кег с бира в хладилната камера на ресторанта. След кратка почивка с две кебапчета се отправих към стадиона за оглед на терена. Днес в Търново изобщо не беше горещо, но на стадиона и особено долу на игрището беше направо ад :sunny: :wall: ! Така че в никакъв случай не забравяйте чадърите :no: ! При огледа установих, че ще трябва да преаранжирам сценария за 10-тина от мишените. Хубаво, ама ... мозъка ми направо се свари :'(. Нямам сили да погледна какъвто и да било сценарий днес, пък ако ще и да е рейтингов. Затова няма да спазя обещания срок за подаване на указания за вашите мишени. Утре сутрин ще си жертвам ранното отпътуване към Ветринци за риба и ще довърша сценария. Тъкмо ще имам стимул по-бързо да го опаткам, че с вдигането на слънцето кефала спира да дърпа и се изпокрива под подмолите на биричка.
Който няма възможност утре предиобед да влезе във форума за да си види мишените - да ми звънне по телефона. Ще нося указанията в мен през целия ден. Със сигурност мога отсега да кажа: Слави няма да носи и няма да реди мишени. Долу на терена е общо взето добре, но горе при позициите ще има доста трънаци за орязване. Утре следобед с бай Марин ще маркираме трасето и позициите за стрелба. Слави като дойде в неделя направо може да зачесва с косачката всичката гад около позициите, а после ако някъде е необходимо - и долу по игрището :bachkam:.
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Архитекта написа:
Колеги мускетари,
Със сигурност мога отсега да кажа: Слави няма да носи и няма да реди мишени. Долу на терена е общо взето добре, но горе при позициите ще има доста трънаци за орязване. Утре следобед с бай Марин ще маркираме трасето и позициите за стрелба. Слави като дойде в неделя направо може да зачесва с косачката всичката гад около позициите, а после ако някъде е необходимо - и долу по игрището :bachkam:.

Прието! Отивам да точа ножа ;)
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Задължителни количества бира, които мускетарите ще трябва да изпият на игрището преди старта:

Вальо: 4х400ml + 2x250ml /едната 250 ще е от моите запаси/

Дидо: 3x400ml + 2x250ml + 1x150ml

Оги: 2x400ml + 3x250ml + 1x150ml

Павката: 4x400ml + 2x250ml

Слави: Той не пие бира и няма да го мъчим :p. За да не скучае докато ние си пийваме - да вземе косачката :D.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Като инициатор на състезанието Купа "БРИТОС" 2013 Благодаря на всички мускетари за оказаната подкрепа :cheers: !
Особено съм щастлив, че именно на това състезание нашето ФТ острие в лицето на Слави най-сетне стъпа на призовия подиум :winner:! След четири попадения в изключително трудната мишена "вальовка" Слави завоюва приза: Мишена "Бритос":

Честито :bravo: !
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Поздравления към Пламен за добрата организация на мероприятието.
На победителите честито в това число и Слави.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Колеги мускетари,
След като опухахме софиянци и им грабнахме стъклената Купа "Бритос" :D мисля, че е време да положим усилия наш представител да стъпи и на международен призов подиум. И вместо да се охарчваме да ходим по европейски състезания - какво ще кажете да спретнем едно международно състезание през 2014 г ? Инвентар и оборудване събрахме, и мерак ако имаме - остава мястото и международните контакти. Търново предлага много като възможности по битовата част, но нищо като ландшафт подходящ за такова мероприятие. Иначе щях директно да издигна конкретна инициатива. Т.е. засега само ви пускам мухата и очаквам вашите мнения. Ако имаме мерак - ще се обърнем към колегите от ФТКС с предложение за копродукция. Те имат международните контакти, пък и стари ЕВИ скоро ще имат за отикване - може да дадат някоя за наградния фонд на състезанието ;).
Идея си нямам какви пари ще струва такова начинание, ама ... за една година все ще ги съберем пустите му и пари. Представяте ли си какво преживяване ще бъде да се видим с колеги от други балкански и европейски страни :yahoo: !
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Идеята е много добра!
С каквото мога ще помагам, но да знаеш че гоУем чеп ще си надъниш с тази мисия ???
Задължително ще трябва да се уведомяват местните власти. Ще се наложи и някакви документи за внос на оръжия да подготвяш за колегите "отвън"
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Според мен без колегите от ФТСК трудно ще стане, тъй като те имат опита и контактите.
В района на Троян има места за фт трасе, но е трудно от към битова част.
Трябва да го обявим от сега за догодина за да може чужденците да ни включат в прогрмата си ;)
Спонсори смятам, че ще намерим, а имаме и остнали от мероприятията пари.
Да го обсъдим.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
shstanchev написа:
гоУем чеп ще си надъниш с тази мисия ???
Колкото е по-гоУем чепа на едно предизвикателство - толкоз е по-гоУем кефа от успешната му реализация :yes: !

Пишете кой каквото му е на душа по това засега съвсем, съвсем идейно предложение.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
shstanchev написа:
Задължително ще трябва да се уведомяват местните власти. Ще се наложи и някакви документи за внос на оръжия да подготвяш за колегите "отвън"
Вчера не обърнах особено внимание на тези отметки на Слави, понеже с уведомления и разрешителни по институциите съм се занимавал на два пъти досега и знам, че макар и досаден не е кой знае колко тежък ангажимент. Второто /за оръжията/ сигурно е доста по-сериозно, но като се проучи и му се хване пътечката - все ще се нагласи. Абсолютно съм изключил, обаче, че подобни административни ангажименти уреждах от името на юридическо лице /с подписан председател на УС и печат/. А ние не сме юридическо лице, а банда свободно блуждаещи проектили :D.
Затова си дадох сметка, че реализацията на тази идея не е лъжица за нашите уста :-\ :pardon: .


P.S: А така ще изглеждат новите табелки при мишените, които подготвям за следващия състезателен сезон:

С тези допълнения в дизайна на табелките гарантирам на Слави призови места в бъдещите мускетарски състезания и високо класиране в годишния рейтингов шампионат за 2014г. :cheers: :crazy: ;) !

PPS: Обръщам внимание на Вальо и Огито да погледнат в e-mail пощите си мускетарска кореспонденция от вторник 06.08. ;)
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Вальо, когато дойдеш. Мишени няма да редиш. Ще са наредени предварително. Колкото по-рано дойдеш, толкова повече време за прострелка ще имаш.
 
Нагоре