Удобна за зареждане от жена пушка

Ivanovi6

Новодошъл
Здравейте! Запалихме се сериозно по въздушните пушки и вече имаме 2 Gamo G-Magnum 1250 IGT и Gamo Replay 10 IGT.
Уговорката с мъжа ми бе да купим двете, като едната е за мен...
Проблема е, че след като ги купихме открихме, че не мога да заредя нито една от двете. Аз съм едва почти 50 кг. и не мога да се справя... За мъжа ми не е никакъв пеоблем... Сега обмисляме да закупим и Gamo Hunter 1250, но също предполагам няма да мога да я заредя.
В момента стрелям с китайска 20 годишна пушчица 7J, но не ми доставя същото удоволствие, като да стрелям с Gamo-тата...
Решила съм и аз да се сдобия с нещо, което мога да зареждам и да има прилична сила от 150 до 200 м/с.
Доста хора ме насочват към пушки с CO2, но съм чувала,че след определен брой истрели мощността става все по малка и накрая започва да "плюе съчмите".
Харесах си https://www.pushka.eu/product/Въздушна-пушка_Umarex-Morph-3X-кал-4.5-мм но в магазина от който взехме Replay-я и Magnum-a, ми обясниха, че не става за нищо и че е като детска играчка.
Ще се радвам, ако ме насочите към нещо с което ще мога да се справям сама. Благодаря предварително на всички!

xpresident

Редовен Потребител
Ще се радвам, ако ме насочите към нещо с което ще мога да се справям сама.
Ориентирай се към 4.5мм, 16 джаула, така ще имаш 240м/с и по-голяма точност. Вайраух 35 зарежда много лесно, по точност е отлична, има мерни прибори и цената е приемлива. Друга възможност е ПЦП, но трябва и 500лв за бутилка, вероятно и оптика..

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Продавам-hammerli-850-airmagnum-cal-4-5mm-16j.10261/
Мисля,че по добра оферта за СО2 пушка няма,тук имате всичко...дори ще можете да участвате в състезания(любителски за кеф).Тук ви е решен основният проблем при СО2 пушките ,скъпите бутилки с газ!
А това е за пружинка:
https://www.mundilar.net/pt/carabin...e_transporte-nenhuma/mira_telescopica-nenhuma
За вашите 50кила:) а и достатъчно пари сте хвърлили по вятъра:cheers:
П.с.
Xpresident е прав,35-цата е с лост за отключване на цевта,което си е по-културно и практично!

Последна промяна:

Марин Илиев

Потребител
ти си само за пцп във форума купува продава ваздушно оръжие има готови направени и цели комплекти избираш си само Калибра и си ти тес прожинки няма да искаш да ги видиш повече

Ivanovi6

Новодошъл
Благодаря ви! А можете ли да ми предложите нещо дори и да е втора употреба? Някой има ли нещо за пеодаване, което ще пасна за мен.

didarai

Редовен Потребител
С СО2 , еле пък показаното , не се занимавай ! Най-вероятно , ще се разочароваш .
Не си упоменала цена , пък тя е отправна точка , но ако вземем тоя умарекс за около 250 лв . , виж тези две ПП .
Не знам почти нищо за тях , но пък ако имаш интерес , ти ще научиш .
Умарекса е 7 дж , с тумбхол приклад , което е много удобно и подобрява (улеснява) точността . Лесно ще я зареждаш . Спусъкът по снимка прилича на Рюгерски ( Диана ) . В един клип го определиха като "смуут" , та предполагам е по-добър от гамовският . Един направи добра група с нея , а друг на 11метра доста кьорава , така че ...търси ако те интересува . Цевната кутия прилича на пластмасова , но за 7 дж , няма да е опасно кат за 35+ . Друго ако не , тая със сигурност ще е удобна .. :D:D
Другата е новата Комета 220 . Четох добри отзиви за нея . Тя ще да е около 16-те джаула и също ще е лесна за зареждане .
Та тва като предложения от мен .
https://arms-bg.com/oragie/vazdushn...hna-pushka-ux-patrol-cal-45mm-umarexarms.html
https://arms-bg.com/oragie/vazdushn...пушка-cometa-220-galaxy-5-5мм-190м-сarms.html

Последна промяна:

didarai

Редовен Потребител
Благодаря ви! А можете ли да ми предложите нещо дори и да е втора употреба? Някой има ли нещо за пеодаване, което ще пасна за мен.
Ако намериш Комета 400 втора ръка , мисля няма да ти е трусно да я зареждаш . Още повече , че на ПП лесно може да им се намали мощността . Това важи и за тези които имате вече . :) Просто им се сменя (реже ) пружината , ако не е капсуловано фабрично ГП .

Марин Илиев

Потребител
има колкото искаш пр
кажи с какъв бюджет разполагаш за да те насочват колегите

Ivanovi6

Новодошъл
Бюджета не сме го обсъдили, но не мисля да надвишавам цената на предните две а и не искам да се доближавам до тях...
Около250 макс 300 смятам, че е приемлива цена за мен... Това не значи, че ако ме грабне нещо няма да се поозоря малко да се пеимоля на мъжа да развърже кесията... там е въпрос на договорки

Ivanovi6

Новодошъл
:) а и достатъчно пари сте хвърлили по вятъра:cheers:

Kifa, какво имаш предвид с това?
Мъжа ми е изключително доволен и от двете... Помитат всичко по пътя си... Парите си заслужаваха...

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
Няма ли да е по-добре да "помиташ" капачки на 30-40м ,пък господина нека "помита" шишета-та примерно на тази дистанция.В 90% мисля,че скоро няма да иска да стреля с Гамотата.
За тоя бюджет Комета мод 400 (втора ръка) 4.5мм,не се зарежда трудно,пък и както споменаха колегите винаги може се намали.

Frankeiy

Потребител
Иж 60/61,не помита ама е лека,но пък не силна.Аз вече съжалявам за две от трите ми „силни„ пружинки.
Поздрави.

xpresident

Редовен Потребител
ти си само за пцп във форума купува продава ваздушно оръжие има готови направени и цели комплекти избираш си само Калибра и си ти тес прожинки няма да искаш да ги видиш повече
Ако си купи ПЦП с бюджета определен за пружинка, повече и ПЦП няма да иска да види.

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Трябва да се види и пробва една пушка за да разберете дали е вашата . Ако има група във вашия район е добре да се разберете и да пробвате различни пушки .

Ivanovi6

Новодошъл
Трябва да се види и пробва една пушка за да разберете дали е вашата . Ако има група във вашия район е добре да се разберете и да пробвате различни пушки .

Лошото е, че в магазина не разрешават да я пробваш (заредиш)

lynx

Редовен Потребител
Прави са продавачите, в магазина няма как да се зареди и да се стреля.
При пружинните пушки, стрелбата без чашка в цевта руши пушката.

xpresident

Редовен Потребител
Пушка не се избира в магазина. Избира се предварително, като се съберете с колеги или като съберете достатъчно информация от мрежата. И след това се търси най-подходящия магазин от където да я вземете.

Нагоре