Тренировка ФТ "Ловешки поляни"

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Малко късно, но искам и аз да изкажа благодарности на групата за организацията и хъса, който имат :bravo: :bravo: :bravo:
Сложно състезание, особено за тези, които упорито използваха хронометри за разлика от някои други.
Щеше да е прекрасно мероприятие, ако вятъра не беше възсилничък и в много от случаите времето, с което разполагах не стигаше. Да удържиш пушката дори върху силуета, нерядко си беше чист късмет.
Честито на победителите :winner:
Изводи за победените.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
fatalen написа:
особено за тези, които упорито използваха хронометри за разлика от някои други.
Не посетих състезанието, но си позволявам включване защото въпросът е принципен: Не ползваха хронометри защото нямаха, или защото не желаеха да ги ползват? Все пак срещата беше обявена като тренировка и вероятно не е акцентирано чак толкова на този момент. Но при участвали петима мускетари - минимум пет двойки са имали хронометри. Ако е имало в употреба и от тези на ФТКС - вероятно всички двойки са били подсигурени с хронометри ?
Не случайно взимам отношение по въпроса. Преди време в темата за ФТ предложих всички активно състезаващи се колеги да се оборудват с лични хронометри. Не да считаме, че това е ангажимент на организаторите. 10, че и по-малко лв. струва една такава джаджа. Никой, абсолютно никой не реагира :-\.
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Моят хронометър така си остана неупотребен. А това че го бях планувал мероприятието като тренировка ... не е оправдание да не го ползвам.
Ако упрекът е само към мен, моля да бъда извинен! В крайна сметка се раздаваха награди и мероприятието от тренировка се превърна в състезание.
Вземам си бележка!
Следващият път когато съм водещ мероприятие и има награден фонд - няма да участвам в съревнованието и ще следя за спазването на правилата.
А в разпределението на наградите ще се допускат участници, които са се състезавали по правилата :exclaim:

:cheers:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
shstanchev написа:
Следващият път когато съм водещ мероприятие и има награден фонд - няма да участвам в съревнованието и ще следя за спазването на правилата.
Това е най-най-неудачното решение. Нали все се стремим никой да не се жертва за мероприятието и водещият да може да се състезава. Ролята на съдията не е да бъде цербер на състезанието. Щом е състезание - значи се разчита и на спортсменски дух и самоконтрол от самите участници. Ако пък на някой толкова му е кеф да печели повече точки като кисне по над минута на мишена - ами то си е за негова сметка. То това стрелба ли е, или риболов на дъно :-\ ?!
Единственото решение е още при насрочване на мероприятие да се обявява: "Засичането на време ще бъде задължително". И всеки който иска да се състезава - да се оправя с осигуряването на хронометър :yes:.
 

sig_556

Потребител
shstanchev написа:
Току що се връщам от оръжейния магазин. Хората ще работят в Събота до обяд и имат JSB.
"най-важните" модели са налице:
-в 4,5 имат от 0,547
-в 5,5 имат от 1,03 и 1,17
Колега найстина ли в Ловешкия оръжеен "Росбул Армс" има чешките JSB?Досега не са ми попадали там такива?
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Не колега. Не в РОсбул. В друго магазинче което се намира в началото на булеварда като тръгнеш от кръговото по посока поделението. след 100-на метра вдясно.
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Здравей! :)

Кой е казал росбул!?
тези тиквеници- да ме прощават им се молих да докарат една година свестни сачми... нищо не става от тях!

Правилният магазин е на булевард България където беше на врачанеца магазин Сони - отсреща през пътя.

Ела да се запознаем утре на поляната зад завод балкан.
 
Нагоре