Тревненска група.

Ivory

Потребител
Реших да пусна нова тема , която да обединява градовете около Трявна , като Габрово , Дряново,Плацковци и включително населените места в разиус 20 км. около Трявна.Надявам се във форума да има достатъчно хора, с който да организираме общи мероприятия ,като Фийлд Таргет или любителска стрелба. :rambo:
 

BAD TORO

Модератор
ФТКС
Да и тръгне по..... стрелба на новата група!
С пожелания в нея да се включат много готини
стрелци с ВО.
:cheers:
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Аз също желая успех.
Дано нещата станат.
Ще се радваме в регион близък до нашя да има още една група.
Дерзайте момчета.
:cheers:
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Честито и от мен ! Трявна ей я къде е, на един изстрел разстояние, и ако трябва ще помагаме. Има страхотни места за провеждане на мероприятия..
 
A

Anonymous

Гост
привет на тревненската,,,,и успехи,,, мила мие трявна , там заварших,,, радвам се за стрелците ,,,маи месец сам там ще се видим и едно :cheers: :cheers: :cheers:
 

petkof

Редовен Потребител
С пожелания за бързо разрастване на групата и сериозни колеги в нея, че от доста време съм си харесал Трявна и околностите като място за организиране на мероприятия.Тази група ще може да организира състезания радващи се на голяма посещаемост от цялата страна, защото е в средата на България и има голяма и разнообразна леглова база.Освен това в околностите има великолепни местности,подходящи за нашите състезания.Успех! :cheers:
 

kupona

Новодошъл
Като гледам няма много "движение" в темата, но и аз да попитам дали има някой желаещ от Габрово, Трявна и околностите за стрелба и едно барбекю примерно на 05 Май(неделя)................. ???

Поздрави :)

Kupona
 

kupona

Новодошъл
Е отчетохме се днес с малко стрелба, ама за кратко :'(, следващия път поне 4-5 часа ми трябват, че не успях даже да си изцапам пръстите с олово :)















Поздрави и благодаря на домакина за чудесния терен! :cheers:

Kupona
 

Наскоoo

Потребител
Да повдигна и аз темата...
От скоро си взех пушката и излизах няколко пъти, но с група (двама или трима да сме, пак ще стане) ще е по-интересно и градивно.
Ще има ли някое събиране в близките дни?
И има ли някой (в региона) с хронограф и помпа, за да си напомпя ГП малко?
 

mitko_pav

Потребител
Здравейте, колеги. Има ли прояви в нашия регион? Аз съм член на форума от съвсем скоро и съм от Дряново
 
Нагоре