Тема за домашните любимци

petkof

Редовен Потребител
Един от моите домашни любимци, който не е куче или коте, а направо малък "въф"! ;)
P1050631.jpg
 
A

Anonymous

Гост
Нашето бебе пожелава "Весели празници"!
 

Attachments

  • IMG_6866.jpg
    IMG_6866.jpg
    176 KB · Прегледи: 68

big_dragon

Редовен Потребител
Темата не е активна повече от 120 дни.
Ами сега ще я повдигна:

Седи си един композитор вкъщи. Работа няма. Пари няма. Криза... И изведнъж телефонът му звъни. Обажда му се един приятел режисьор:
- Трябва ми тема за финалните надписи на филма. Ще праснеш ли нещо простичко? Премиерата ми е след две седмици, помогни ми, че съм на зор!
- Нямаш грижа! Кажи ми само за какво е филмът, да не се изложа с музикалната тема?
- В него изобщо няма музика! Темата ми трябва само за титрите. Представи си: от сухо дърво се отронва лист и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт и в момента, в който стига до земята, започват твоята тема и надписите.
- ОК. След седмица ще съм готов!
И гладният композитор сътворил неимоверно красива, дивна музика — направо за "Оскар". Пратил я на режисьора. Той му благодарил и го поканил на премиерата.
Отива композиторът - залата празна. Само на балкона седят възрастна двойка — и двамата над 80-годишни.
Ясно, мисли си композиторът, драмата вече не е на почит, само възрастните ги интересува.
Седнал, светлините изгаснали и започнало...
На фона на природата младеж в самозабрава чука мадама с огромни цици, като баскетболни топки.
След това дошла нова двойка, разменили се... После - афро-американци, куци, сакати, зайци - екранът вече не ги побира!
След това притичва и едно кученце. Първо оправя всички, след това всички оправят него...
И тук камерата показва в едър план сухото дърво, листото се откъсва и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, звучи неземна, дивна музика и започват надписите.
Светват лампите...
Композиторът седи в шок, червен като домат от срам.
Мисли си "Мамка му и режисьор, как ми услужи! Какво ли ще си помислят хората сега за мен!" Става от мястото си и с тази мисъл тръгва към изхода. Забелязва, че възрастната двойка седят в прединфарктно състояние и го гледат...
Той не се сетил да им каже нищо друго освен:
- Музиката е моя!
А те, продължавайки да гледат със стъклени очи, му отговарят:
- А кученцето е наше...
 

Dimitrov

Новодошъл
Колеги,преди 2 дни си взех немска овчарка,чистокръвна. Сега е голямо чудено как да го кръстя :wall: . Предложете по някое име,че тия в нета са баш бая тъпички. Момиченце е.
 

sts1969

Редовен Потребител
От това което знам за имената на кучетата, трябва да са кратки и с рязко звучене...като Рекс, Бък..хем и за теб е по-удобно за изговаряне (кучето няма да направи разлика между Бък и Хък) ...но за женско име :rolleyes: Изи, Ика, Ким, Лея, Мая, Нора, Рокси, Кая :goodbye:

http://zoomedia.baubau.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8/%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0
 

st_beer

Редовен Потребител
Dimitrov написа:
Колеги,преди 2 дни си взех немска овчарка,чистокръвна. Сега е голямо чудено как да го кръстя :wall: . Предложете по някое име,че тия в нета са баш бая тъпички. Момиченце е.
Аз имам колега който имаше стафоршер и миналата година почина от старост казваше се Кирчо и си му беше като член от семейството и си носеше човешко име. Тая година си взе нов стафоршер и ги кръсти Радко. Когато го питам защо им дава човешки имена ми отговаря че това е член на семейството и трябва си има истинско човешко име.
 

st_beer

Редовен Потребител
Аз нямам пушка дори. Как ще ме прекръстиш така бе любителю на фламбаците. Аз ще ставам спортист ще се занимавам с тенис. Взел съм вече сака чакам да ми пристигне и ракетата :p :p Като видях оная огнена снимка и как си пречил на колегите си на състезанието направо бях потресен :lol: :lol: :lol:
 

Dimitrov

Новодошъл
Името го измислихме-Хера. Ама ха сега давайте идеи как да я отуча да ака вътре (тя е още малка де на 45-50 дни но все пак),че ще и сменям името на лайнушка ;)
 

botev73

Потребител
Dimitrov написа:
Името го измислихме-Хера. Ама ха сега давайте идеи как да я отуча да ака вътре (тя е още малка де на 45-50 дни но все пак),че ще и сменям името на лайнушка ;)
Трудна работа.В нас имаме пинчер на 1,5 г.Чак преди месец почнахме да го оставаме в хола на топло.По принцип като направи някоя беля,му се карам.Други колеги споделят че му натърквам муцунката в/у белята.И това съм пробвал,ама нещо не се получи.
 

didarai

Редовен Потребител
Докато почне да стиска , трябва да се извежда често.Няма друг начин.Като я свърши работата , ...... малко гюрултия , но без да го наплашваш.То си му личи по физиономията срамува ли се ;) .
 

qtex

Потребител
И у дома вече си завърдихме "дзвер". Дойде при нас на около месец, казва се Каси и е женско.
6Zhuq9Q.jpg


Първоначалната идея беше да се отглежда на двора на блока, но такова симпатично същество оставя ли се сега на студа.. Все пак преговорите за допускане в апартамента бяха тежки и продължителни, но накрая баща ми склони. ;)

Проблема с тоалетната го има и при нас, но за сега го решаваме с редовно "гонене" навън 2-3 пъти дневно, барем си свърши работата.
 
Нагоре