Тактически фенери и лазерни прицели

• Автор на темата Автор на темата Anonymous
  • Начална Дата Начална Дата
Хм, не бях се задълбал чак толкова... е тези да не са от новата Гигават фабрика на Мъска (Илън) :D
Мерси, че ме светна, не искам да има "пъпки" от заварки, и да надират контактните повърхности. Ще търся другаде.

Колеги, искам да взема една Самсунгска 18650-ка, намерих ето тази - INR18650-35E 3500mAh литиево-йонна, 3.7V 18.3x65.1mm
Притеснява ме цената - не е ли прекалено евтино за този модел - какво мислите ...?
Аз не бих рискувал в Емаг.
Ето тук я има.Последно взех от тях и батерийте са оригинални нови.
Ако ти е скъпа погледни тези -LG MJ2 3500.И двата вида са отлични батерий но не са за силни фенери.За силни фенери по-добра батерия от тази няма но за съжаление не ги произвеждат от около 2 години.

Последна промяна:
За дигитална оптика ми трябва, май постнах не където трябва, но търсенето на 18650 ме доведе тук (и пусти мързел..). Ще взема от сайта, който пусна отгоре, мерси и на теб

За дигитална оптика ми трябва, май постнах не където трябва, но търсенето на 18650 ме доведе тук (и пусти мързел..). Ще взема от сайта, който пусна отгоре, мерси и на теб
За оптика са идеални.Вземи самсунга защото държат повече.

На Самсунг бях взел 20 броя нови на по 5-6лв се вързаха на брой. Познат ме светна да ги тегля на кантар и се оказаха с около 6-7 грама по-леки от истинските. На зарядното показаха по 1300mAh всичките.
Относно червената от Дулотек , си изважда на зарядното колкото си пише на нея, дори имат модел 4000 и той вади около 3800mAh на зарядното като се зареди напълно.

На Самсунг бях взел 20 броя нови на по 5-6лв се вързаха на брой. Познат ме светна да ги тегля на кантар и се оказаха с около 6-7 грама по-леки от истинските. На зарядното показаха по 1300mAh всичките.
Относно червената от Дулотек , си изважда на зарядното колкото си пише на нея, дори имат модел 4000 и той вади около 3800mAh на зарядното като се зареди напълно.
Максималния капацитет на 18650 батерия e 3500-3600 mAh на разряд. По това колко ток е влязал в батерията не можеш да разбереш капацитета и. Теглото си има значение като оригиналните батерий 18650 с голям капацитет са до около 48 грама. Има много китайски батерий на пазара като ГОЛЯМА част от тях са копия или някакви други марки като Ultrafire с нереални капацитети(отделно се продават стари батерий за "нови"). Поради трудното измерване на батерийте продавачите си позволяват значително да лъжат с характеристиките им. Аз Samsung 35 от линка не съм ги тествал на машинката но на прицела издържат една идея повече от LG MG1(които съм тествал и на 1А разряд излязоха около 3400mAh). Затова и ви ги препоръчвам. Ако някой го интересува използвам тази електроника за проверка на капацитета на батерий. Ако някой го интересува устройството за разреждане на батерий мога да снимам и да кажа как е направено.

Качествени батерии купувам над 10 години от Еврогруп33. Използвам ги за най-различни проекти. Правил съм батерия от над 800 елемента. Горещо препоръчвам тези два варианта. Самсунг са оригинални, а EVE са изключително качествени. Цените им са повече от добри. За количества предлагат сериозни отстъпки.

Samsung са 2500 милиамперчаса (държат над 8 години лично проверено) , EVE са реални 3200 милиамперчаса. Ползвам ги от 2 години.

Аз последно време се натъкнах на този наш сайт като батерийте им са оригинални с реални характеристики. Цените в момента на Samsung 35E – 3500mAh, 10A e 2.8евро което е супер. Имат и Sony VTC6 3100mAh – 30A което в момента мисля че са най-силните батерии.

Аз последно време се натъкнах на този наш сайт като батерийте им са оригинални с реални характеристики. Цените в момента на Samsung 35E – 3500mAh, 10A e 2.8евро което е супер. Имат и Sony VTC6 3100mAh – 30A което в момента мисля че са най-силните батерии.
Не са оригинални, лично проверено! Специално на Сони им дават 30 ампера, но това е пиков ток. В сайта, в описанието пише, че при постоянен разряден ток от 10 ампера, животът им е 300 цикъла... Клетките, които показах на Самсунг отдават спокойно 20 ампера постоянно, а пиковите им стойности са съответно 50 ампера за 5 секунди и 100 ампера за 1 секунда. Използвам ги за стартови батерии за някои от моторите си.

Не са оригинални, лично проверено! Специално на Сони им дават 30 ампера, но това е пиков ток. В сайта, в описанието пише, че при постоянен разряден ток от 10 ампера, животът им е 300 цикъла... Клетките, които показах на Самсунг отдават спокойно 20 ампера постоянно, а пиковите им стойности са съответно 50 ампера за 5 секунди и 100 ампера за 1 секунда. Използвам ги за стартови батерии за някои от моторите си.
Тая информация незнам от къде я взимат. Аз съм пробвал само Samsung 35E от тях. Иначе VTC6 ги дават с 30ампера при постоянен товар(стига да не вдигнат температура). Ама те като цяло Sony/Murata са им доста кратки информационните файлове. За съжаление вече не се намират LG HG2 за такива приложения.

• Харесвам
Reactions: AJC
Back
Нагоре