Поне Епик 2 има , 6 тиЗащо така с лошо сега!
Знаеш, че им е болна тема....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Поне Епик 2 има , 6 тиЗащо така с лошо сега!
Знаеш, че им е болна тема....![]()

Хубавото на оловото е, че оставя следи по мишената дали камък дали тухла така че гражданина може да го духа по селскиДобре звучи, ама съм брал ядове от "съвестни граждани", хем с мишенка бях.
Без поставена мишена ще ти е много трудно да докажеш, че стреляш за кеф, а не ловуваш.
Макар че същото важи и за клеветящия гражданин! Ще трябва да докаже, че браконерстваш, а не стреляш за кеф.
А сега де!![]()
По скоро нещо като стъпало твоето като е издължено ще се клати и няма да ти е стабилна опора за стрелба от покрива на колата.kokodjambo:
"...може да си вземе 2 пластмасови столчета за по 10Е ..."
Столчетата наистина вършат добра работа!Не знам какви са твоите,но аз си взех едно,което е като табуретка, сгъва се и се разгъва телескопично и си влиза спокойно в раницата.Може да се носи и през рамо.Леко и компактно.
Единствен недостатък-няма облегалка.

( а нека някой каже нещо на въпреки
).

Браво, страхотна стрелба ама това с вулканЯ ще е една дупкаПривет колеги. Днес с Тошко отделихме час-два за хобито и постреляхме с две от топ пцп пушките в целия свят( а нека някой каже нещо на въпреки
).
Успяхме даже да хванем и известно безветрие. След това групиране на 260 м се чудя как да възнаградя този ФХ. Трябва да му взема нещо. Постигнах групиране 6 от 7 изстрела в 35 мм. Тошко тренира и той усилено за следващата сбирка Приятелско надстрелване. Ето и снимка -две :
View attachment 133943View attachment 133944View attachment 133945
Даже и с една няма да е, лазер бате!Браво, страхотна стрелба ама това с вулканЯ ще е една дупка![]()