Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
МерсиЧестито!
Единия FX се продава заради новия . Преминах на FX , но Вулкана също е страхотна пушка . Продадох го, трябваха пари , беше 6.35 , мисля че правилния калибър за прецизна стрелба е 5.5 , но не съм от сектатантите на FX , уважавам и двете марки. FX според мен една идея стреля по точно , но Вулкана е една идея по здрав и безпроблемен. Това е мое мнение .Пречката ( Вулкан 3)за приемането на Милен като пълноправен член в сектата вече е премахната, а с 2 Фхкса получава и премиум сектант пакет!![]()
Много добра пушка , доста наведена оптика , явно се стреля на големи дестинации. Браво.
Ами всъшност тук не е наведена много все още ,а макс дистанцията за момента ми е 410м , не съм я пробвал на повече все още, но има времеМного добра пушка , доста наведена оптика , явно се стреля на големи дестинации. Браво.
Много добре , аз не мога да се похваля с подобна стрелба .Ами всъшност тук не е наведена много все още ,а макс дистанцията за момента ми е 410м , не съм я пробвал на повече все още, но има време![]()
Ами то и аз бях стрелял с импакта на 180м само ама .... амаМного добре , аз не мога да се похваля с подобна стрелба .
Недей лъжи моля те, тези 410м са ти с РекситоАми всъшност тук не е наведена много все още ,а макс дистанцията за момента ми е 410м , не съм я пробвал на повече все още, но има време![]()
и то с чашкиНедей лъжи моля те, тези 410м са ти с Рексито![]()

Колега с какво стреля това, че му е толкова голям…компенсатораС малко промени View attachment 128540
.22 AMGКолега с какво стреля това, че му е толкова голям…компенсатора![]()
![]()